Prvý pohľad na Attack on Pearl Harbor

pridal je2ry 6.2.2007 o 11:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

Páčil sa vám arkádový letecký simulátor Air Conflict nesúci nálepku Made in Slovakia? Ak áno, zbystrite zrak, sluch a čuch, jeho nástupca, Attack on Pearl Harbor už pomaly nalietava na pristátie na naše disky. Štúdio 3D People nám totiž poskytlo betaverziu ich nového titulu, čo je neklamným znakom, že na hre sa už len dolaďujú posledné detaily.

Ako už napovedá názov, hra sa odohráva počas druhej svetovej vojny a spolu s letkami elitných stíhačov sa zapojíte do všetkých významných pacifických bitiek, počnúc Pearl Harbor a Iwo Jima končiac. A pozor, pomimo tradičnej spojeneckej kampane si budete môcť vyskúšať aj uniformu krajiny vychádzajúceho slnka. Dvom rozdielnym bojujúcim stranám zodpovedá ponuka strojov, nesmie chýbať populárne Zero, F4U Corsair, Aichi, Avenger a mnoho ďalších (teraz už) veteránov. Novinkou oproti Air Conflict je príbeh odvíjajúci sa na daný typ hry vcelku zaujímavou formou. Komixové okienka by zrejme v leteckom simulátore čakal málokto.

Samotné misie sa až tak nezmenili. Dôraz je opäť kladený hlavne na jednoduchosť, vzlietnutie je záležitosť stlačenia jednej klávesy. Na ovládanie lietadla stačí myš; skrolovacím kolieskom pridávate, resp. uberáte rýchlosť, tlačidlá slúžia na odpaľovanie primárnych či sekundárnych zbraní. Možno je to len záležitosť týkajúca sa beta verzie, každopádne lietadlá majú neobmedzenú zásobu munície, guľomety sa môžu iba dočasne prehriať a raketám zas chvíľu trvá, kým sa dajú po vystrelení znova použiť. Z ponúkaných misií som mal pocit, že si bohužiaľ "vychutnáme“ najväčšiu slabinu predchádzajúceho dielu - stereotyp. Keď ich zoznam ostane zaplnený len tradičným ničením nepriateľských jednotiek, ochranou vlastných línii a podobne, nebude to veru žiadna sláva. Nezahadzujme ale vopred flintu do žita, možno pre nás scenáristi chystajú aj nejaké prekvapenie.

Lietadlá znova vládnu aj grafickej stránke hry. Všetko ostatné, hlavne detaily povrchu krajiny a objektov na nej vyzerajú popri lietajúcich mašinách veľmi nevierohodne. Pribudli krajšie efekty streľby a výbuchov, taktiež hra svetla a tieňa sa mi zdala mierne vylepšená.

Útok na Pearl Harbor si na vlastnej koži budete môcť vyskúšať už čoskoro, zatiaľ si aspoň pozrite nové obrázky v galérii.





Prvý pohľad na Attack on Pearl Harbor  Prvý pohľad na Attack on Pearl Harbor  Prvý pohľad na Attack on Pearl Harbor  Prvý pohľad na Attack on Pearl Harbor  Prvý pohľad na Attack on Pearl Harbor  Prvý pohľad na Attack on Pearl Harbor
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Legendo Entertainment / 3D People/3D Vision
Štýl: Akcia / Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 22. jún 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19512)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk