Timeshift v novej forme

pridal saver 16.4.2007 o 15:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Sierra nedávno novinárom ukázala nový Timeshift a vonku sa už dostávajú prvé obrázky, tento pomaly úplne prerobenej časopriestorovej akcie. Hra upgradovala ako grafiku, tak zmenila príbeh a ako už vieme pozvala na dabing aj známych hercov. Možno z toho nakoniec predsa len niečo bude.

Pred rokom si Sierra zavolala autorov s tým, že na odstránenie je len 7 posledných chýb a zároveň sa spýtali, čo by dokázali s hrou spraviť, keby dostali ešte rok času. Odvtedy to ide len k lepšiemu a nikto by teraz nepovedal, že Timeshift začínal pred 4 rokmi ako budgetový projekt pre PC a Xbox 1, v ktorom sa nikdy nerátalo, že by do neho nejaká slávna osobnosť nahovorila dabing, nie to hneď niekoľko (Dennis Quaid, Michael Ironside...) a ani to, že by zabodovala v next-gen ére.

Odvtedy sa v hre vymenil Mequon fyzikálny systém za Havok, zrušili prvé 4 levely z hry, pretože spravili základnú chybu video hier a robili najskôr začiatok a potom koniec. Z toho vždy vychádza, že začiatok je slabý a koniec perfektný. Všetky prestrihové scény, za ktoré zaplatili zrušili. Zmenili steampunk prostredie za temnú dezolovanú budúcnosť, celú hru pomenili a je tu nový Timeshift.

V novom príbehu je vedec Krone najatý US vládou, aby preskúmal cestovanie časom. Krone je samozrejme úspešný, ale skôr ako odovzdá projekt vláde, ukradne prototyp obleku a spraví skok na neznáme miesto v neznámom čase. Vy, rovnako najatí vládou sa s vylepšeným oblekom vydávate po jeho stopách. Potom ako spravíte skok, pocítite zmeny vykonané Kronom a ocitáte sa v novej ére ľudstva. Ére vedenej fašistickým lídrom Kronom. Bude na vás zvrátiť zmeny alebo aspoň prežiť.

Vašou najväčšou zbraňou je beta oblek s vojenskými vylepšeniami, auto-recall funkciou a AI systémom riadiacim vám čo je najlepšie použiť, má aj základne funkcie pôvodného obleku zastavenie, spomalenie a vrátenie času. Na rozdiel od Prince of Persia, tu vo všetkých časových módoch fungujete v realtime, čiže aj pri vracaní času sa môžete pohybovať.

Grafika sa výrazne pomenila a je naozaj next-gen, ako efekty, tak fyzika, detaily a aj prepracovanie objektov. Nebudú chýbať zničiteľné steny, rozbiteľné objekty, a bude tu aj množstvo krabíc a podobných vecí s ktorými sa budete môcť fyzikálne pohrať.

Hra bola samozrejme znovu odložená a jej nový dátum vydania je na jeseň 2007, kedy sa ukáže na PC, Xbox360 a aj PS3.





Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme Timeshift v novej forme
Timeshift v novej forme  Timeshift v novej forme  Timeshift v novej forme
Timeshift v novej forme  Timeshift v novej forme
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: VU Games / Saber Interactive
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19781)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk