Ratchet & Clank & búchačky budúcnosti

pridal spacejunker 17.5.2007 o 13:14 pod hry
HRY > NOVINKY >

Z kuchyne Insomniac Games, autorov prvého veľkého launch titulu Resistance: Fall of Man, sa začína šíriť vôňa veľkej delikatesy, ktorá snáď zasýti každého, komu doposiaľ chýbala poriadna hopsačka zodpovedajúca moderným trendom. Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction má veľké ambície stať sa hrou veľkého kalibru. Séria sa s novým pokračovaním vracia ku koreňom žánru, uberajúc plyn z akčnejšie naladených posledných predchodcov, na ktorých nadviaže príbehom. Naša dvojica hrdinov bude hľadať odpovede na otázky týkajúce sa pôvodu lombaxov. A práve rasovú čistku plánuje nový zloduch Tachyon. Záchrana druhu nevyhnutne spustí naháňačku po celom vesmíre a otvorí priestor novým otázkam, väčším než si ušatý hrdina a jeho plechový spoločník vedia predstaviť.

Doposiaľ zverejnené obrázky pochádzajú z planéty Kerchu. V čase, kedy Ratchet s Clankom na nej pristanú, je pod ťažkou paľbou a zmieta sa pod útokom vesmírnych pirátov. Vy sa budete pochopiteľne podieľať na domobrane s novými zbraňami. K starému známemu francuzáku pribudne Visicopter, čo je SIXAXISom ovládaná helikoptéra s raketami na palube, Combuster so schopnosťou zapáliť zem pod nohami, ďalej si zablbnete so zbraňou chŕliacou tornáda (smer ovládate opäť pohybovými senzormi), alebo s kúskom Buzz Blade, ktorý s úžasnou kadenciou páli ostré cirkulárky odrážajúce sa od stien.

Najväčšou vychytávkou, potvrdzujúcou humorne ladené dobrodružstvo, je granát Groove-o-tron. Ide vlastne o disko guľu a hypnotizujúcu hudbu vplývajúcu na tanečné kreácie nepriateľov v dosahu. Medzi nepriateľmi nájdete tradičnú malú háveď, problematických pirátov vybavených štítmi,  obrnencov rozdávajúcich elektrické šoky, ale aj masívnych bossov.

Na herný svet, nepriateľov, väčšinu nových zbraní a ich používanie sa môžete pozrieť v komentovanom videu (54/156 MB) zakončenom súbojom s bossom.





Ratchet & Clank & búchačky budúcnosti Ratchet & Clank & búchačky budúcnosti Ratchet & Clank & búchačky budúcnosti Ratchet & Clank & búchačky budúcnosti Ratchet & Clank & búchačky budúcnosti
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Insomniac Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk