Fate by Numbers krimi adventúra pre všetkých

pridal uni 14.9.2007 o 12:43 pod hry
HRY > NOVINKY >

Fate by Numbers je veľmi zaujímavá full motion video adventúra, za ktorou stojí fiktívny tím Revival, ktorý vlastne tvoria štyria študenti, čo hru pripravili hru ako experimentálny projekt. Cieľom tvorcov bolo vytvoriť produkt v štýle klasických adventúr a prilákať k tomuto žánru nových hráčov, v čom by malo pomôcť aj zaujímavé spracovanie. Tvorcovia do hry zakomponovali hercov a nafilmované postavy umiestnili do impozantného sveta, ktorý doplnili animáciami a hráčom ho ponúkli v čiernobielom zobrazení. Tým dosiahli jedinečnú atmosféru, kde sa prelína obdobie šesťdesiatych rokov s futuristickými prvkami.

Fate by Numbers má kriminálnu zápletku, kde hlavná hrdinka, detektívka Alice Sanger, rieši zamotaný prípad v Metropolise budúcnosti a súčasne sa musí vysporiadať so svojou minulosťou. Nájdete tu množstvo lokalít, ktoré sa postupne odomykajú, keď napredujete v pátraní, plne nahovorené dialógy a logické hádanky. Budete využívať pestrý sortiment predmetov, ktoré sa ukladajú vo vašom inventári a Informácie získate aj pomocou hackovacieho systému v počítači. Ocitnete sa v polnočnom bare, metre, kancelárii veľkého šéfa, futuristických uliciach mesta a podzemných priestoroch organizácie, ktorá si hovorí Resistance a pripravuje čosi nekalé.

Napriek tomu, že náklady na výrobu hry nepresiahli 1500 Eur, tvorcom sa podarilo dosiahnuť veľmi presvedčivý výsledok a čo je skvelé, ponúkajú ho všetkým záujemcom úplne zdarma! Titul ocenia nielen skalní priaznivci adventúr, ale je pravdepodobné, že vďaka výbornej atmosfére a zaujímavému grafickému spracovaniu osloví aj ďalšie skupiny hráčov. Fate by Numbers si ZDARMA môžete stiahnuť v rozsiahlej 1,2 GB verzii, alebo orezanej cca 800 MB verzii. Obidve si môžete stiahnuť v sekcii Plné hry, čo vám vrelo odporúčame, lebo hra naozaj stojí za vyskúšanie. Tvorcovia odporúčajú zostavu CPU 2200 MHz, 512 MB RAM a ATI 9700+. Ak ešte nie ste rozhodnutí, či hru skúsite, pozrite si trailer z hry (22 MB), ktorý vás možno presvedčí.





Fate by Numbers krimi adventúra pre všetkých Fate by Numbers krimi adventúra pre všetkých Fate by Numbers krimi adventúra pre všetkých Fate by Numbers krimi adventúra pre všetkých Fate by Numbers krimi adventúra pre všetkých Fate by Numbers krimi adventúra pre všetkých
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Revival
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk