Aký bude S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky?

pridal uni 15.10.2007 o 15:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Určite sa nájde mnoho hráčov, ktorí si nenechajú ujsť S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, prequel k nápaditej hre odohrávajúcej sa v prostredí rádioaktívneho Černobylu. Čosi z obsahu hry prezradili tvorcovia v interview pre CVG a okrem iného spomenuli nasledovné.

Dej sa bude odohrávať rok pred udalosťami v originálnej hre. Tomu bude zodpovedať aj prostredie, kde sa vyskytuje podstatne viac anomálií a nebezpečných úsekov a celkovo má vyzerať dosť odlišne. Niektoré pôvodné zóny budú teraz neprístupné, nájdete tu však iné. Asi 50 % územia tvoria upravené lokality, zbytok sú celkom nové. Škoda, že tvorcovia sa opäť rozhodli nezaradiť do hry vozidlá, hoci s myšlienkou použiť autá koketovali už predtým. Určite ich nenájdeme v hre pre jednotlivca, no je šanca, že sa objavia aspoň v multiplayeri. Putovanie v zónach však aspoň čiastočne zrýchlia a uľahčia sprievodcovia, ktorí poznajú tajné cesty a prechody.

V hre tentoraz pôjde o vzájomné konflikty ôsmych klanov stalkerov. Ako člen ľubovoľného z nich sa budete snažiť o elimináciu ostatných frakcií. Každé spoločenstvo bude mať vlastnú základňu, lídra, hierarchiu, technológie a ovláda určitú oblasť, na ktorú však majú zálusk ostatní. Takže bude dochádzať k bojom, kde však neočakávajte početné tlupy, ale maximálne desať členov na strane obrancov a rovnaký počet u útočníkov. Výraznejšou masívnou bitkou bude boj o stratené mesto Limansk, ktoré otvára alternatívnu cestu do centra zóny. Tam si zmerajú sily dve najsilnejšie frakcie stalkerov Duty a Freedom.

V multiplayeri sa okrem už spomenutých vozidiel testujú ďalšie doplnky a súčasti a na základe toho, ako sa ich podarí implementovať, sa môže objaviť nový herný mód. Určite sa však rozšíri sortiment máp.

Je škoda, že v hre sa ani teraz nedočkáme ženských proťajškov, tvorcovia sa viac ako na "baby" sústredili na vybalansovanie hry a zdokonalenie AI a možností NPC postáv, ktoré budú už aj hádzať granáty, obchádzať prekážky a využívať ich pri taktickom postupe. Napriek tomu vojna stalkerov vyzerá zaujímavo a výsledok uvidíme už počiatkom budúceho roka.





Aký bude S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky?
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Deep Silver / GSC Game World
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. september 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18433)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk