Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem

pridal uni 24.1.2008 o 9:25 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nezávislí bulharskí vývojári, ktorí si hovoria Masthead Studios, chcú preraziť svojou sci-fi MMORPG z post- apokalyptického sveta. Earthrise vám ukáže Zem, ktorá horko-ťažko prežila katastrofu a zbytky jej obyvateľov sa pokúšajú o nový začiatok. Mnohí z nich sú klony z DNA použitej na konci devastačnej vojny. Vláda sa snaží vytvoriť utopistický štát a stanoviť isté pravidlá, čo však na planéte, kde chýbajú potrebné zdroje a je v ruinách, nie je veľmi efektívne. Navyše má odporcov v podobe iných novodobých frakcií, ktoré obviňujú vládu z machinácií s DNA. Je na vás, ktorú stranu si zvolíte.

V Earthrise si užijete dynamické boje s modernými zbraňami, výstrojou a bojovými systémami , ako modifikovateľné brnenie či mechanickí exoskeletoni. Tvorcovia ponúknu bezmála 100 rôznych zručností. Vychutnáte si hlavne PvP boje, kde sa bude súperiť o nové zdroje surovín a územia. Pozoruhodnou súčasťou je offline zložka hry, kde sa budete môcť v pokoji venovať zrejme hlavne takým záležitostiam, ako je výroba predmetov, ktoré potom použijete online. Tu však pravdepodobne nebude ľahké zabrániť podvodom.

Earthrise, hlavne svojím dizajnom a spracovaním, pripomína titul Tabula Rasa a poteší, že rozšíri dosť chudobný sortiment sci-fi MMO. S výsledkami svojej práce nás chcú tvorcovia oboznámiť už budúci rok. Viac o tejto nádejnej MMORPG vám prezradí vydarená oficiálna stránka hry.





Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem  Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem  Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem  Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem  Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem  Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem  Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem  Earthrise bulharská MMO chce dobýjať Zem
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Masthead Studios
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 4. február 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk