LEGO Indiana Jones prvé detaily

pridal spacejunker 8.2.2008 o 17:45 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pre Traveller's Tales bolo po úspešnom spracovaní novej a pôvodnej trilógie Hviezdnych vojen v dvojici bestsellerov LEGO Star Wars logickým krokom vrhnúť sa na ďalšiu notoricky známu značku - Indiana Jones. Doteraz autori tajili akékoľvek informácie a hladným fanúšikom predhodili iba krátky trailer. Ľady sa prelomili a v magazíne EDGE sa objavil dr. Jones na obálke aktuálneho čísla.

Podľa preview prepísaného serverom CVG bude Indiana Jones vychádzať zo svojich úspešných predchodcov, pričom nová tematika dovolila otvoriť levely viac interakcii a manipulácii s predmetmi ako aj samotným prostredím. Vybrané predmety budú viacúčelové, vyriešite s nimi jednoduché puzzly, zapálite s nimi ohne a budete viesť súboje s nepriateľmi. Indy bude mať limitovaný počet nábojov v revolvery a jeho hlavnou zbraňou nebude prekvapivo bič na pohupovanie sa nad priepasťami, ale rýľ na vykopávanie artefaktov a predmetov, ktoré budú tvoriť bohatý sortiment bonusov.

LEGO postavičky dostanú do vienka zlaňovanie, rúčkovanie na rímsach a naučia sa aj iné športové disciplíny hodné dobrodruha. Okrem Indyho sa v hre objavia všetky dôležité postavy z trojice filmov. Autori nezabudli ani na fóbiu z hadov, Indy v ich blízkosti zostane paralyzovaný bez možnosti pohybu. Vtedy mu musí pribehnúť na pomoc iná postavička. Fóbiami bude trpieť aj zvyšok osadenstva. Pamätáte si na ženské partnerky a vreskot pri kontakte s vlnou potkanov či tonami hmyzu?

V LEGO Indiana Jones budú spracované všetky pamätné scény z filmov nezameniteľným spôsobom. EDGE dokonca tvrdí, že hra je humornejšia ako dvojica Star Wars hier. Do levelov budete vstupovať z lobby, inšpirovanej Barnett College, kde dr. Jones prednáša.

Jednou zo zaujímavostí je nahradenie nacistov anonymnou rasou. Ich zovňajšok (nepremokavý dlhý plášť ala komando SS) však bude pripomínať nemeckých oficírov, v mladších hráčov zase vzbudzovať pocit, že ide o skutočne zlých ľudí.

Producent Shawn Storc v rozhovore pre GameSpot hovorí, že hra bude bežať na vylepšenom engine z LEGO Star Wars, kooperácia bude fungovať iba na jednej obrazovke a že pre DS vytvárajú špeciálne minihry spestrujúce hrateľnosť.

LEGO Indiana Jones vychádza v priebehu júna.





LEGO Indiana Jones prvé detaily LEGO Indiana Jones prvé detaily LEGO Indiana Jones prvé detaily LEGO Indiana Jones prvé detaily LEGO Indiana Jones prvé detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2
PC
PS3
PSP
Xbox 360
Wii
DS

Vývoj: Activision / Travellers Tales
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. jún 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk