GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel

pridal spacejunker 27.8.2008 o 17:16 pod hry
HRY > NOVINKY >

Vin Diesel je viac hráč ako herec. Jeho produkčná spoločnosť Tigon má prsty v projektoch, ktorým prepožičiava svoju podobizeň a drsný silno flegmaticky zafarbený hlas. Vin Diesel je po novom Wheelman, špecialista na únikové cesty a profesionálny vodič na prenájom, niečo medzi Tannerom z DRIV3R a Frankom z filmu Transporter. Vin to má rád natvrdo a žiadna z jeho prácičiek nie je čistá. Vždy sa strieľa, vždy niečo exploduje a policajné sirény si môžu pľúca vykričať.

Stane sa to presne aj v okamihu, keď má dopraviť bankovú lupičku Limu do bezpečného domu. Vin si nonšalantne popraví spätné zrkadlo, bez najmenšieho náznaku netrpezlivosti zošliapne naprázdno plynový pedál a až keď padnú prvé výstrely, gumy zapištia a odštartuje pravé deštrukčné derby v uliciach Barcelony. Lima v prvých momentoch zastupuje hysterický GPS systém, udáva mu krikom inštrukcie, kam má odbočiť, kde sú zátarasy, či ich preraziť a pod.

Wheelman má výborne navrhnuté cesty a waypointy označené šípkami, barikádami, múrmi atď. Trasa vždy vedie pomedzi tieto prekážky a vy dopredu viete, že ak to strihnete cez kruhový objazd, môžete sa vyhnúť prichádzajúcim autám zprava. Neskôr je už prenasledovanie plne vo vašich rukách, intuitívne si jazdíte po meste a to aj za predpokladu, že hru hráte po prvýkrát. Hra vás presne vedie tam, kam potrebujete, pričom nemusíte vôbec sledovať mapu.

Prenasledovanie je po hollywoodsky vyšperkované filmovými momentami, tzv. spomaľovačkami, keď preletíte výkladnou skriňou, zošrotujete terasu reštaurácie a potom odskúšate tlmiče na širokom schodisku alebo keď spravíte otočku a cez predné sklo vystrelíte zopár nábojov na prenasledovateľov. V hre fungujú bodíčky a takedowny pomocou zvláštneho strafovania.

Rýchlym pohybom analogu, ktorým ovládate aj smer jazdy, akýmsi zázrakom popierajúc všetky fyzikálne zákony spraví auto bleskový výpad doprava alebo doľava. Ak tento manéver mal simulovať prudké strhnutie volantu, tak to bohužiaľ nevyšlo. Odhliadnuc od reality, bodíčkovanie funguje a môžete kedykoľvek auto poslať na zvodidlá alebo ho využiť pri predbiehaní či vyhnutí sa prekážke v poslednej mikrosekunde.

Vo Wheelman si odskúšate mnohé licencované vozy, na ktoré je aplikovaný deštrukčný model priamo ovplyvňujúci aj jazdné vlastnosti. Ak si nedáte pozor a budete príliš veľa brúsiť lak o múry, iné autá a o budovy, vypadnú vám dvere, okná, kapota a ďalšie nepotrebné časti. Policajti sa vás snažia zastaviť streľbou a keď prestrelia gumy, okamžite to poznáte. Na druhej strane prispôsobia rýchlosť vašej, takže kľudne s tromi prázdnymi pneumatikami ujdete celej kolóne polišov.

Jedným z dôvodov prečo bola hra odložená až na budúci rok, je zaručene jeho vizuálna prezentácia a tona chýb v hernom kóde. Pri vystúpení z auta sa Vin s obľubou zasekával, nevedel naspäť nasadnúť, po uliciach chaoticky pobehovali chodci, grafika sa nepríjemne rozmazávala, doskakovali textúry a celkovo nepríjemne trhala, čo pri rýchlej hre nepôsobí dvakrát dobre.

Wheelman sklamal, moderná verzia DRIV3R s pánom Dieselom nebude mať gule na to, aby nebola označovaná ako obyčajné béčko. Zatiaľ tak pôsobí a nič nenasvedčuje tomu, že sa to zmení.





GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel
GC: Vin Diesel ako Wheelman pohorel
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360
PC
PS3

Vývoj: Midway / Midway Newcastle / Tigon
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 27. marec 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk