Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age

Exkluzívne brnenie je len jedným z bonusov, ktoré môžete uplatniť v Dragon Age. Pripravte sa ešte na kamenného spoločníka a pevnosť lesných strážcov!

pridal uni 8.10.2009 o 13:56 pod hry
Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age

HRY > NOVINKY >

Asi nikto nepochybuje o tom, že RPG Dragon Age: Origins bude jedným z najžiadanejších titulov tohoto roka. BioWare však nič neponecháva na náhodu a popri utilite na vytvorenie postavy, ešte pred premiérou hry, avizuje tri doplnkové sťahovateľné doplnky.

 Blood Dragon Armor

Hráči sa dočkajú unikátneho brnenia Blood Dragon Armor, ktoré bude možné použiť aj v RPG Mass Effect 2. Nachádza sa v nových kópiách hry.

Pripravuje sa addon Stone Prisoner, ktorý by al byť zdarma k novým objednávkam hry (inak má hodnotu 1200 MS bodov). Má byť aj súčasťou digitálnych kópií pre PC a v krabicovom balení sa k nemu hráči dostanú pomocou doplnkového kódu. Jedná sa o spoločníka vo forme kamenného golema, ktorý sa stane permanentným členom vašej družiny už od začiatku príbehu! Vďaka jeho prítomnosti sa výrazne predĺži hracia doba, tvorcovia hovoria o 60 - 70 hodinách. 

Chystá sa sťahovateľná expanzia Warden's Keep. Bude dostupná v deň premiéry hry a zavedie hráčov do pevnosti tajomného rádu lesných strážcov. Pribudne 6 schopností, predmety, vrátane magického brnenia spolku Grey Warden, a obchodné miesto. Bude to stáť 560 MS bodov na Xbox Live, respektíve 7 dolárov na PC. Cena bude rovnaká na PSN, keď sa hra objaví aj na PS3. Inak je aj súčasťou Deluxe Digital Edition, ale nie je v zberateľskej edícii.





Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age   Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age   Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age
Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age   Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age   Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age
Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age   Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age   Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age
Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age   Bohatá nádielka doplnkov pre Dragon Age
Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect, xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: EA / BioWare
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. november 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19997)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk