Novinky a atraktívne ukážky zo Starcraft II

Máme nové informácie a ponúkame k nahliadnutiu skvelé videá z kampane Starcraft II. Nenechajte si ich ujsť!

pridal uni 23.4.2010 o 12:59 pod hry
Novinky a atraktívne ukážky zo Starcraft II

HRY > NOVINKY >

Pre mnohých je Starcraft II najočakávanejšia stratégia tohoto roka. Tí šťastnejší si už užívajú hru v uzatvorenom beta teste, do ktorého pribudol už aj editor a teraz sa do neho môžu zapojiť všetci, čo si tento titul rezervujú v predobjednávkach.

Počiatkom týždňa mali zástupcovia médií možnosť otestovať nie len multiplayer, ale aj  ťaženie v hre a to aj prvú misiu z protossovskej mini-kampane, ktorá bude obsiahnutá. Celkovo boli hrateľné tri scenáre. V prvej ukážkovej misii museli terranské jednotky Jima Raynora zbierať plyn, ale bolo nutné ich chrániť pred protossovskými fanatikmi. Nepriatelia sa však tiež snažili ťažiť zo siedmych gejzírov a teda bolo treba nie len brániť SCV, ale aj ničiť protossovské sondy.

V druhej misii sa terrani ocitli na planéte, kde používali laser ako vrták, aby sa dostali do chrámu Xel'Naga, v čom sa im snažili zabrániť protossovskí nájazdníci. Silní nepriatelia ako archoni a colossuss sa síce dali eliminovať laserom, ale vtedy hráč strácal cenný čas na vŕtanie.

Pred treťou misiou sa ukázala štýlová predelová scéna, kde sa temný templár Zeratul stretol s Jimom Raynorom na krížniku Hyperion, aby mu odovzdal artefakt, ktorý mu má pomôcť odhaliť proroctvo Xel'Naga, aby ho využil v boji proti zergom a Keriiganovej. V prvej protosovskej mini-kampani musí osamotený Zeratul obchádzať, prípadne nenápadne eliminovať jednotky zergov v chráme Xel'Naga. Postupne stretáva stalkerov, templára a zealotov, ktorí mu pomôžu uniknúť.

Autori dokončili systém výskumných procesov, vylepšení a žoldnierov. Počas misie môže hráč využívať určenú budovu na najímanie žoldnierov, ktorých je možné v scenári využiť niekoľkokrát. Ihneď sú k dispozícii a majú rôzny sortiment jednotiek. Napríklad takto je možné štyrikrát využiť služby štvorčlenného tímu elitných mariňákov. Vylepšenia medzi misiami sa realizujú pomocou kreditov a ponúkajú po dve voľby. Napríklad pri tankoch je možnosť vybrať, aby spôsobili väčšie poškodenie nepriateľom alebo menej ublížili vlastným jednotkám v dosahu. Bunkre môžu mať zvýšenú kapacitu a podobne. Zaujímavejšie sú však ponuky technológií, ktoré ovplyvňuje protossovský a zergský výskum. Vždy po piatich technológiách sa hráč rozhoduje medzi dvomi odlišnými technológiami v každom z uvedených výskumov. Výsledkom sú chuťovky ako napríklad vežička na bunkri.

Za zmienku stojí aj Challenge mód, kde si hráč mimo tradičného multiplayeru a kampane otestuje a osvojí schopnosti jednotiek a miktromanažment v sérii výziev, ktorých súčasťou sú achievementy a ohodnotenie výsledku zlatou, striebornou alebo bronzovou medailou.

Vývoj hry výrazne pokročil, ale Chris Sigaty z Blizzardu priznáva, že isté veci sú stále nedopracované a niektoré budú doplnené až po vydaní hry. Starcraft II ale vyzerá veľmi nádejne a určite vás na hru navnadia aj atraktívne videá.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk