Call of Duty Black Ops 2 potvrdené?

Amazon vraj dnes leakol podtitul Black Ops 2 pre tohtoročné Call of Duty prostredníctvom svojej ponuky. Prekvapenie roka? Pre nás nie, ale Activision zjavne nechce, aby sme to vedeli.

pridal saver 17.2.2012 o 20:10 pod hry
Call of Duty Black Ops 2 potvrdené?

HRY > NOVINKY >

Amazon vraj dnes leakol podtitul Black Ops 2 pre tohtoročné Call of Duty prostredníctvom svojej ponuky na stránke. Prekvapenie roka? Pre hráčov je to jasné očakávanie, ale Activision zjavne stále nechce, aby to vedeli. 

Francúzska stránka Gamesblog to totiž podľa svojho reportu našla na Amazone a spolu s ostatnými francúzskymi stránkami o tom informovali. Activision začal hneď s vyhrážkami a následným blacklistom stránky (teda nebudú posielať hry, pozývať ich na akcie a eventuálne dávať reklamu).  Stránka musela informáciu stiahnuť, ale následne zverejnila článok o celej udalosti aj s potvrzdujúcimi obrázkami a informáciami o iných stránkach, z ktorých musela byť informácia tiež stiahnutá. Ako aj zábermi z Google images dokazujúcich, že informácia tam skutočne bola.

Nedá sa povedať, že by novembrové vydanie Call of Duty Black Ops 2 bolo treba tajiť. Už dva roky dozadu to bolo prakticky isté. Activision tam ani nemal čo utajiť (jedine cenu 70 EUR), dokonca ani na takýto zásah nebol dôvod, keď to bol len report z Amazonu, ale ak je to všetko pravda, museli chytiť poriadny amok (alebo si len robia kampaň). V každom prípade snažiť sa niečo zastaviť, je vždy najlepšia cesta k tomu, aby sa to čo najviac rozšírilo.

Môžeme očakávať, že do mesiaca Activision vydá prvý trailer, v ktorom potvrdia (nečakaný) návrat dvoch hrdinov pokračujúcich vo svojich bojoch a určite nezabudnú spomenúť, že koniec prvej hry práve vyhral najlepší záver spomedzi hier v Guinessovej knihe rekordov.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk