Pozor, prichádza Carmageddon: Reincarnation

Max Damage je späť a s ním aj krvavá hra. Zapnite stierače.

pridal kordi 5.3.2012 o 14:55 pod hry
Pozor, prichádza Carmageddon: Reincarnation

HRY > NOVINKY >

Bolo to takmer pred 15 rokmi, ale možno si niektorí hráči ešte spomenú na studenú sprchu, ktorou nás v lete 1997 osviežili britskí vývojári zo Stainless Games. Pod taktovkou SCi (neskôr ich odkúpil Eidos, dnes Square Enix Europe) totiž vydali Carmageddon.

Kontroverzná hra bola od ostatných pretekárskych hier tak trochu odlišná. Nielen bizarným vozovým parkom, hoci taký bager by sme boli ochotní akceptovať ako vhodný dopravný prostriedok na štartovom poli. Vyhrať každú trať ste mohli rozličnými spôsobmi: odkrúžením si niekoľkých kôl s časovými limitmi checkpointov alebo zlikvidovaním všetkých súperov v štýle Destruction Derby.

A k tomu ste zrážali desiatky až stovky bezmocných chodcov (alebo neskôr i kravičky a ovečky, ktorých mučanie istotne trhalo zelené srdce nejedného ochrancu zvierat), aby ste získali čas na jašenie sa na otvorenej trati. Bola to zábava, avšak krvavá a morbídna, takže bola hra zakazovaná, prípadne vyšla v rôznych verziách. V Anglicku ste napríklad zrážali zombíkov, nemeckí hráči sa museli uspokojiť s robotmi.

Istotne, neskôr vyšiel i druhý diel či pokračovanie TDR 2000, no skutočným kultom ostalo prvé dobrodružstvo, pri ktorom sme zotierali z čelného skla krv stieračmi a šialene sa pri tom uchechtávali. Prečo to všetko teraz spomíname? Možno ste už zaregistrovali, že sa chystá ďalší Carmageddon s podtitulom Reincarnation.

Nepôjde o žiadny obrovský projekt, za ktorým by stál veľký vydavateľ. V Stainless chcú len herným pamätníkom pripomenúť staré, dobré časy. O hre samotnej sa – okrem myšlienky krvavého pretekania – nevie nič bližšie. Až teraz sme dostali možnosť pozrieť sa na prvé obrázky. Dokonca priamo z hry, hoci tá sa nachádza vo veľmi skorej fáze vývoja a samotné prostredie je takmer bez detailov a textúr.

Na screenshotoch je prezentovaný model vozidla Eagle, za ktorého volantom sedí šialený Max Damage, respektíve vy. Najnovší model sa od pôvodného líši v mnohom a sami sa môžete pozrieť ako pokročil za tých takmer 15 rokov. A my sa už tešíme na riadne krvavú jazdu. Carmageddon: Reincarnation vzniká pomaly a potichu, no my ho budeme sledovať a o všetkom informovať.





Pozor, prichádza Carmageddon: Reincarnation  Pozor, prichádza Carmageddon: Reincarnation  Pozor, prichádza Carmageddon: Reincarnation
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Stainless Games
Štýl: Akcia / Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 21. máj 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk