Detaily z GTA V a názov nového Red Dead

Zamestnanec Rockstaru leakol sériu informácií o vývoji GTA V a pridal aj názvy titulov, ktoré firma pripravuje.

pridal saver 6.4.2012 o 10:34 pod hry
Detaily z GTA V a názov nového Red Dead

HRY > NOVINKY >

Zamestnanec Rockstaru leakol sériu informácií o vývoji GTA V a pridal aj názvy titulov, ktoré firma pripravuje. Vo vývoji je Red Dead Rebellion, tretia časť Red Dead série, nová časť Bully a Wild Metal 2. Samozrejme, nič z toho nie je potvrdené, rovnako ako nemôžeme potvrdiť nasledujúce informácie z GTA V, ktoré však viac menej približujú už známe fakty. Jediné, čo sa pravidelne mení, je meno a príbeh hlavnej postavy:

Zdroj dopĺňa známe detaily k jednému mestu v hre Los Santos, to bude rozdelené na tri štvrte a to "The Greater Naranja Area", "Los Puerta" a "Greater Los Santos" a samozrejme menšie časti, ktoré sú prepracované podľa skutočných oblastí ako napríklad Santa Ana, ktoré je obrazom Santa Monica.

Nakoniec tak ako v predchádzajúcich GTA hrách, každá časť má svoj štýl a svoje špecifické obyvateľstvo. Samotné mesto je väčšie ako tri Liberty City dokopy a je obkolesené vidiekom o veľkosti dvoch Red Dead máp (približne). V okolí mesta sú dve veľké letiská, jedno súkromné letisko a vojenská základňa. Na vidieku sú ešte dve menšie letiská.

Hlavnou postavou má byť Adrian, čo nám znovu naznačuje viac hlavných postáv v titule. Adrian je kriminálnik od svojej mladosti a postupne sa prepracoval až na vrchol. My sa do hry dostávame v čase, keď ho kontaktoval starší muž Albert, ktorý vidí v Adrianovom bohatstve možnosť expandovania svojich záujmov.

Adrian bude od neho preberať misie, pripritom si vytvárať vlastnú partu, do ktorej bude môcť najímať ľudí, ktorých stretne, alebo ktorí sa na ulici ponúknu. Každý má svoj odbor, napríklad jeden môže obchodovať so zbraňami a dodá mu špeciálne kúsky, alebo takto si nájde napríklad aj snipera, ktorý pri misiách pomáha ostreľovaním protivníkov.

Z vedľajších misií sa vrátia striptízové kluby, obchod s drogami (z Chinatown Wars), fight club, base jumping, racing, nové budú  - surfing, kocky, lietanie na rogale, lezenie po skalách, car shows, offroady, túry po kopcoch, legálny gambling. Vrátia sa aj krádeže, kde môžete vykradnúť domy alebo aj obchody. Pracovať môžete ako taxikár, preberiete záchranné vozidlá alebo misie na zavraždenie osôb. Z trénovaní tu bude škola lietania, autoškola a aj strelnice. Vylepšené budú aj vzťahy s priateľkami, pri ktorých bude dôvod baliť ich pretože prinesú niečo špecifické, či už misie, vybavenie, alebo niečo iné. Môžete sa s nimi aj definitívne rozísť.

Z iných drobností, z Max Payne 3 prejdú do GTA V adrenalínové tabletky, ktoré vytvoria slowmotion efekt. Z oblasti drog sa rovnako môžete opiť a aj keď neberiete drogy, môžete byť pod ich vplyvom, napríklad sa nadýchate dymu z trávy, ktorú fajčí spolujazdec alebo ak idete vypaľovať marihuanové polia, dym spraví svoje.

Zbraní bude okolo 50, kde budú pridané hlavne všetky zbrane z Max Payne 3 a rovnako pribudnú aj niektoré historické zbrane z Red Dead Redemption. Vrátia sa aj ručné zbrane ako baseballové palky, a v prostrediach budú rôzne veci, ktoré môžete zobrať a hodiť. Na všetky zbrane bude mať postava experience pointy vylepšujúce rýchlosť nabíjania, presnosť streľby atď.

Z vozidiel sa vrátia prakticky všetky autá z GTA IV a Episodes of Liberty City a tie sa ešte rozšíria nové aktuálne autá. Vrátia sa aj motorky a bicykle v rôznych formách, vylepší sa mestská hromadná doprava, kde budú metrá a taxíky. Chýbať nebudú lietadlá od malých a starých až po moderné rýchle triskáče.

Výraznou súčasťou titulu budú peniaze, ktoré budeme zarábať za misie, za drogy alebo kradnutím. Pribudnú teraz aj šperky, ktoré sa dajú ukradnúť a predať. Pre zaujímavosť, kúpiť si môžete špeciálne autá, ktoré na ulici nenájdete ako napríklad Maybach Exelero za 1,2 milióna. Pre porovnanie, za prenájom bytov a domov budete platiť od 100 do 10 000 dolárov.

Nakoniec zdroj uviedol aj zaujímavosť a to ďalšiu hru GTA: Vice City, ktorá by bola prequelom ku GTA V a zachytávala by vo Vice City postavu mladšieho Alberta.





Páči sa mi!

Zaradené pod: leak, fama, gta






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
PS5
PS5

Vývoj: Take 2 / Rockstar North
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. september 2013
 15.3. 2022 (,Xbox Series X|S,PS5)
 14.4. 2015 (PC)
 18.11. 2014 (Xbox One, PS4)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19761)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk