Spaceteam - kričať na seba povolené

Aj kapitánovi Pickardovi by sa zamotal jazyk z toľkých príkazov.

pridal spacejunker 26.2.2013 o 18:15 pod hry
Spaceteam - kričať na seba povolené

HRY > NOVINKY >

Deň, kedy sa dozviete o Spaceteam, zmení obyčajné stretnutie na ostrú výmenu názorov. A kto sa nezapojí do slovnej bitky, bude nechápavo krútiť hlavou, až kým si neuvedomí, že scéna pred jeho očami má cenu zlata až vtedy, keď bude zaznamenaná na video. Na to je už však neskoro, vesmírna raketa exploduje a jej posádka hlasno oddychuje, ako keby zabehla za stolom, pri ktorom sedí, maratón. 

Spaceteam je spoločenskou hrou pre 2 - 4 hráčov. Každý jej účastník musí byť vybavený iOS zariadením, to je podmienka. iPhone, iPad, iPod Touch sa po spustení premení na náhodný ovládací panel vesmírneho plavidla, za ktorý je daný hráč zodpovedný. Pravidlá sú jednoduché - prečítať nahlas príkaz zobrazený na displeji, ktorý musí niekto iný zo skupiny vykonať, pričom číta ďalší príkaz.

Je to ako stáť na veliteľskom mostíku v Enterprise, no namiesto jedného kapitána štekajú po sebe nezmyselné príkazy všetci. A nemusí ísť iba o slová, akým rozumejú Trekkies.

“Zmraziť zvyšky jedla!”

“Zrušiť predplatné!”

“Nakŕmiť rybičku!”

Úspešné vykonanie príkazov v slede katapultuje vesmírnu loď do ďalšieho sektoru, kde sa očakávajú rýchlejšie reflexy. A aby to nebolo až také jednoduché, z rozkazov vzniknú jazykolamy a pridávajú sa vychytávky ako trasenie mobilmi pri prechode cez pole asteroidov alebo obracanie displejom dolu, keď prelietavate okolo čiernej diery.

Teraz si predstavte, že sedíte v podniku a od vedľajšieho stola počuť: “Oceň ilustráciu!” Niekto iný povie: “Infra A Spec nastaviť na 2!” Niekto ďalší v zúfalosti “Ja to tam nemám!!!” 

Zo Spaceteam sa stáva atraktívne divadlo, k čomu prispievajú aj ovládacie panely plné otočných a posuvných potenciometrov, tlačidiel a prepínačov, ktoré sú skratované, po nárazoch z nich odpadávajú časti alebo sa na ne lepí zelená tekutina. Zložitosť ovládacích panelov narastá až do takej miery, že Spaceteam sa ich neobťažuje neskôr označovať slovami, ale symbolmi. 

Spaceteam robí všetko pre to, aby ste zvyšovali v napätých chvíľach hlas a štekali rozkazy s takou kadenciou, ako keby závisel mier v galaxii iba na tom, že prepnete Finite Plexus na tretiu úroveň. Hranie je pohlcujúce a nevyžaduje vôbec žiadne skúsenosti s hrami.

Len rozkazujete (pre nezainteresovaných tliachate nezmysly) a mačkáte čudlíky. 

Spaceteam je dielom Henryho Smitha, bývalého zamestnanca BioWare, a do dnešného dňa má na konte 100 000 stiahnutí. Hru nájdete na App Store, je zadarmo. 





Spaceteam - kričať na seba povolené
Páči sa mi!






Spaceteam - kričať na seba povolené
Mobil

Vývoj: Sleaping Beast Games
Štýl: Arkáda
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. november 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20253)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk