V Cradle budete zachraňovať boha slobodnej vôle

Open-world fantasy vás zavedie do zabudnutej ríše porazeného boha. Pätica krutých bohov vyhnala svojho ľudomilného brata, obrala ľudstvo o slobodnú vôľu a národ umelcov, experimentátorov a architektov o rozum.

pridal roberto 26.1.2014 o 9:58 pod hry
V Cradle budete zachraňovať boha slobodnej vôle

HRY > NOVINKY >

Cradle pre PC hráčov vyvíja Mojo Game Studios. V open-world fantasy svete sa odohráva príbeh cestovateľov, ktorí sa ocitli uprostred monumentálnych bojov medzi ľudstvom, prírodou a bohmi.

Pred tisíc rokmi vybojovala pätica bohov sveta Anora víťaznú vojnu proti šiestemu a najlepšiemu z nich. Vo vojne, známej ako Soulfire Crisis, bol Aderyn, boh slobodnej vôle a tvorenia, porazený  a jeho nasledovníci rozprášení. Aliancia bohov bola neľútostná, zničila všetky Aedyrnove výtvory na ktoré narazila a Aderynova ríša, Cradle, bola prakticky vymazaná z mapy.

Vy, prenasledovaní a prekliaty bohom hladu, vyhľadáte útočisko v poslednej Aderynovej svätyni. Tam obdržíte Aderynove zbrane a vydáte sa na cestu do srdca zabudnutej ríše Cradle, dávneho centra technológií a kultúry. Jej obyvatelia sú už však len paródiou na to, čím kedysi bývali. Váš úspech a vaše prežitie závisia na objavení pár tých, ktorí si ešte udržali zbytky zdravého rozumu. Ak a vám podarí uspieť, mohli by ste ľuďom opäť navrátiť dar slobodnej vôle.

Okrem pohlcujúceho príbehu hra ponúka aj prieskum zaujímavého a pekne spracovaného sveta.

Mojo Games má patentovaný vlastný bojový systém, ktorý sa zameriava na plynulosť a realistickosť vašich pohybov. Real Combat System (RCS) dáva hráčovi pri každom údere možnosť zvoliť časť nepriateľovho tela (hlava, ľavá ruka, pravá časť trupu), na ktorú bude útok vedený. Následne, v závislosti od vybranej oblasti útoku a od toho, či ste použili ľavé alebo pravé myšítko, hra vyberie príslušný útok. Vo výsledku potom kombinácia ľavého kliknutia na ľavú časť nepriateľovho torza a následné pravé kliknutie na pravú časť torza vyvolá plynulé combo.

Mojo by chcelo priniesť čo najreálnejšie vyzerajúce súboje. Preto nebude napríklad možné zablokovať útočníkovo ťažké kladivo pomocou dýky, o to ľahšie ale môžete pred kladivom uskočiť.

K dispozícií dostanete päť tried bojovníkov (arcanist, druid, ranger, paladin a swordsman). Každý z nich bude mať prístup k vlastnému setu zbraní, brnení a bojových štýlov, ale aj vlastné možnosti ako cestovať svetom Anora a ako objavovať jeho najskrytejšie zákutia.

Cradle sa pokúša získať financie na svoj ambiciózny projekt pomocou Kickstarter kampane. Z potrebných $350.000 sa mu zatiaľ podarilo vyzbierať 30 tisíc.





V Cradle budete zachraňovať boha slobodnej vôle  V Cradle budete zachraňovať boha slobodnej vôle  V Cradle budete zachraňovať boha slobodnej vôle
Páči sa mi!






V Cradle budete zachraňovať boha slobodnej vôle
PC

Vývoj: Flying Cafe for Semianimals
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (3)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20664)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk