Týždenník - herná zima končí, hry prichádzajú

Tento týždeň sa spustila jarná sezóna hier a prišli nám hneď tri veľké hry ako Thief, Plants vs Zombies a Castlevania Lords of Shadow 2. Možno neexcelovali, ale nie sú zlé a otvárajú bohatú marcovú nádielku.

pridal saver 2.3.2014 o 18:39 pod hry
Týždenník - herná zima končí, hry prichádzajú

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa spustila jarná sezóna hier a prišli nám hneď tri veľké hry ako Thief, Plants vs Zombies a Castlevania Lords of Shadow 2. Možno neexcelovali, ale nie sú zlé a decentne rozbiehajú hernú sezónu.

Konkrétne  Thief a Castlevania skončili v priemere na sedmičkách a obom cítiť, že chýba krok k dokonalosti, ale napriek tomu slušne hrateľné v svojom štýle. Oproti tomu Xboxové verzie  Plants vs Zombies skončili vyššie, a ponúkajú decentnú multiplayerovú zábavu, ktorú žiaľ EA vydáva v tieni Titanfallu a neberie to ako veľký titul.  Možno neskôr pri PC a eventuálne PS verziách toto napraví, keďže hra je peknou alternatívou k Team Fortress 2, ale v modoch skôr pripomínajúcich Battlefield.

Tieto hry nám uzatvárajú február a zároveň otvárajú marec, ktorý prinesie Titanfall, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Infamous Second Son, alebo aj South Park: The Stick of Truth. Ponuka bude skutočne pestrá.

Z prichádzajúcich hier bol predstavený Risen 3: Titan Lords, ktorý vyjde už v lete na PC a staré konzoly, predstavila sa nám aj slovenská, nádejne vyzerajúca RPG hra Heretic Kingdoms. Informácie nám doplnila Bethesda, ktorá ukázala obrazky z Wolfensteina a dozvedeli sme sa aj to, že hra má mať 15-20 hodinovú kampaň. Nakoniec Division predstavil svoj herný online štýl, v ktorom budeme môcť hrať a prechádzať online svet sám.

Priblížili sme si aj rozdiely medzi mapami zo Second Assault a Battlefieldom 3, k tomu  nám autori ukázali aj marcový DLC zameraný na námorné boje.

Pekne vyzerá nový Trials fusion, ktorý dostal dátum a ukázal samotnú hrateľnosť, ktorá sa zachováva z Evolution časti, ale presúva do budúcnosti a pridáva rôzne novinky.  Ponuku zaujímavostí nám uzavrel Minecraft, ktorý sa najnovšie snaží Warner Bros dostať do filmu. Prvé informácie naznačili, že má ísť o live action film, ktorý si skutočne nevieme predstaviť.

Z technológii sme tu mali tento týždeň mobilnú konferenciu v Barcelone, kde Samsung ukázal Samsung Galaxy S5, ktorý je len mierne vylepšenou S4 s pridaním senzora na otlačky prstov. Oproti tomu Nokia predviedla svoje Android mobily, ktoré sú akoby prepojením Androidu a Windows Phone.

Mimo toho sme sa pozreli aj na Steam Machine od Gigabyte, ktorá je žiaľ výkono veľmi obmedzená, a nevhodná na náročnejšie hry. Ak ste hrávali na Xboxe a teraz si kúpili PS4 a vadí vám iný gamepad, môžete skúsiť nový PS4 gamepad v Xbox štýle a nakoniec ak chcete Xbox One prichádza Titanfall bundle, ktoré bude navyše v UK aj zlacnené, keďže Microsoft tam znížil cenu konzoly.

Blíži sa nám aj vývojárska konferencia, na ktorú Microsoft a Nvidia pripravujú zaujímavé prednášky, ktorými naznačujú zrýchlenie ako DirectX a aj OpenGL, zjavne ich  Mantle od AMD inšpirovalo.

Z recenzii sme sa pozreli  World of Warplanes, free 2 play leteckú akciu, doplnili sme to recenziou na Xbox360 port prvého Fable s poditulom Anniversary,  malou stratégiou Line of Defense Tactics a v článkoch sme vybrali  Najlepšie exkluzivity na PS3 a pridali sme aj preview na MMO Wildstar.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20168)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk