Endless Legend si môžete zahrať už dnes

Lákava 4x fantasy/sci-fi ťahová stratégia od tvorcov Endless Space je už dostupná na Steame. Zatiaľ však len v Early Access.

pridal roberto 25.4.2014 o 9:53 pod hry
Endless Legend si môžete zahrať už dnes

HRY > NOVINKY >

Bohužiaľ, ani vo vymyslených svetoch elfov a trpaslíkov nie je každý deň plný slnka a hier a pozorovania pasúcich sa jednorožcov. Vo svete Auriga znamená nových východ slnka väčšinou len začiatok ďalšieho dňa plného driny. Treba sa postarať o pestovanie potravín, budovať priemysel, tvrdo pracovať na vedeckých i magických objavoch a časť príjmov odložiť na horšie časy. Ešte horšie časy. Na čelo svojej frakcie sa dostávate po dlhej a krutej zime a pod vaším velením sa ocitá len skromné územie a hŕstka bojovníkov.

Základom budovateľskej časti hry sú mestá. V tých pod vašou múdrou vládou porastie populácia a každá nová skupina obyvateľov znamená novú pracovnú silu. Obyvatelia môžu, rovnako ako napríklad v Civilization, pracovať na poliach či zvyšovať váš vplyv.

Vplyv môžete využiť na uskutočnenie vášho "ríšskeho plánu". Každých 20 kôl totiž môžete urobiť strategické rozhodnutie od ktorého závisí, čomu sa bude vaša frakcia venovať ďalších 20 kôl. Vplyv budete potrebovať aj k diplomatickým akciám. Uzatvorenie hraníc, obchodné dohody, vyhlásenie vojny - bez vplyvu nič z toho neuskutočníte.

Ďalším dôležitým prvkom hry je vývoj technológií. Hneď od začiatku máte k dispozícií prístup k všetkým technológiám prvej éry, ktoré sa však od seba líšia cenou (zložitosťou). Po vyvinutí 10 technológií sa vaše impérium presunie do novej, pokročilejšej éry.

Endless Legend si môžete zahrať už dnes

Amplitude Studios sa o netradičný prístup pokúsili aj pri tvorbe bojovej zložky hry. Každá frakcia má iba tri typy jednotiek. Netreba však panikáriť. Za prvé: Jednotky môžete vyzbrojovať rôznymi zbraňami. Nedokáže sa vaša pechota brániť nájazdom nepriateľského jazdectva? A čo keby ste ju vyzbrojili dlhými kopijami? Za druhé: Asimilujte malé frakcie! Nemáte žiadne letecké jednotky? Asimilujte Khazanji a získate tak ich lietajúcich démonov.

Early Access verzia Endless Legend, ktorú nájdete na Steame, však zatiaľ neobsahuje všetky sľubované funkcie a ponúka "iba" štyri z plánovaných ôsmich frakcií. K prvým trom, ktoré sme si predstavili začiatkom mesiaca, pribudli Necrophages:

Ostatné frakcie vnímajú Nekrofágov ako nákazu, švábov, ktorých treba rozpučiť, aby viac nezamorovali tvár Aurigy. Víťazia počtami. Jednotlivec žije a umiera pre dobro kolónie. Vajcia kladú do tiel mŕtvych nepriateľov a občas z tela absorbujú časť DNA. Nevedia, čo sú to emócie. Žiadny obchod, žiadna diplomacia, iba biologické potreby a inštinkty. Strašliví nepriatelia.





Endless Legend si môžete zahrať už dnes  Endless Legend si môžete zahrať už dnes  Endless Legend si môžete zahrať už dnes
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk