Goetia ponúkne príbeh 12 ročného mŕtveho dievčatka

Adventura pripravuje netradičnú hrateľnosť, prieskum temných lokalít a množstvo puzzle úloh.

pridal roberto 29.6.2014 o 14:04 pod hry
Goetia ponúkne príbeh 12 ročného mŕtveho dievčatka

HRY > NOVINKY >

V tradičnej point and click adventúre býva pre hráča hlavnou odmenou príbeh. Jeho cieľom je dozvedieť sa z neho čo najviac a čo najlepšie spoznať jednotlivé charaktery. Titul Goetia ale hráčov odmení aj za prieskum prostredia a riešenie puzzle úloh. Interakcia s prostredím tiež nebude len taká obyčajná, ste totiž duch. Duch Abigail Blackwoodovej, dedičky starého anglického rodu, ktorá tento svet opustila ako 12 ročná. Po štyridsiatich rokoch sa ale vracia, nie však z vlastnej vôle. Niekto sa zrejme snaží preniknúť cez závoj starých záhad a poodhaliť temné tajomstvá  rodiny Blackwoodovcov. Abigail nedostáva na výber, bude teda sledovať stopy a vynasnaží sa pochopiť, čo sa s jej rodinou v posledných rokoch vlastne dialo a prečo sa musela vrátiť na tento svet.

Na poli hrateľnosti pripravujú autori niekoľko zaujímavých prvkov. Ako duch si Abigail samozrejme nemusí lámať hlavu s každými zamknutými dverami a ani stropy, podlahy a iné, pre smrteľníkov neprekonateľné, prekážky nie sú ani najmenším problémom. Problém nastáva až vo chvíli, keď potrebuje do zamknutej miestnosti dostať nejaký predmet... Ako duch nemá Abigail žiadne použiteľné vrecká ani ruksak na chrbte, takže sa hráči môžu rozlúčiť s klasickým inventárom, ktorý autori nahrádzajú schopnosťou vteliť sa do predmetov a tým ich ovládnuť. V tejto forme sa ale samozrejme žiadne prechody cez steny konať nebudú.

Abigail bude musieť okrem starého rodinného sídla preskúmať aj štyri priľahlé oblasti. Slnkom zaliate lúky a pasienky sa na zoznam síce nedostali, opustená dedina, temný borovicový les, podivné bludisko a sieť jaskyní ale samozrejme áno. Prieskum môže hráča odmeniť nájdením špeciálnych predmetov, na ktoré sa viažu dôležité spomienky. Tie odhalia viac z príbehu jej rodiny, alebo sprístupnia jednoduchší spôsob, ako vyriešiť niektoré zo záhad.

Goetia je ešte v rannej fáze vývoja a na Indiegogo kampaň sa pripravuje prostredníctvom platformy Square Enix - Collective.





Goetia ponúkne príbeh 12 ročného mŕtveho dievčatka  Goetia ponúkne príbeh 12 ročného mŕtveho dievčatka
Páči sa mi!






Goetia ponúkne príbeh 12 ročného mŕtveho dievčatka
PC

Vývoj: Square Enix / Sushee
Štýl: Adventúra / Logická
Dátum vydania: 14. apríl 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20211)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk