V The Crew sa budú nové súčiastky odomykať iba v multiplayerových úlohách

Autá sólo hráčov zostanú na základnej úrovni. Prechod do kooperatívneho režimu by však mal byť "bezbolestný" a čo najprirodzenejší.

pridal roberto 1.8.2014 o 10:40 pod hry
V The Crew sa budú nové súčiastky odomykať iba v multiplayerových úlohách

HRY > NOVINKY >

Rozľahlý open world racing od Ubisoftu pokračuje v prípravách na novembrový launch, ktorý je v Európe naplánovaný na 14. novembra. Na mape USA sa budú od Atlantiku až po Pacifik preháňať hráči vlastniaci PC, PS4 alebo Xbox One. S pár novinkami ohľadom online hrania a vylepšovania vozov prišiel senior dizajnér The Crew, Andrew Willans.

Ubisoft venuje vo svojich nových veľkých hrách veľa pozornosti plynulému prechodu medzi singleplayerom a multiplayerom, aký ste si už mohli vyskúšať vo Watch Dogs a aký bude zakomponovaný aj do nového Assassins Creed či Far Cry 4 a The Crew tiež nebude výnimkou. Racing nesie niektoré znaky MMO, no ponúkne aj singleplayer a jednou z priorít štúdia Ivory Tower je plynulý prechod medzi týmito dvoma režimami.

Hráči hrajúci singleplayer, ktorí narazia na výzvu pre viac hráčov, by sa nemali spoliehať na vybraných kamarátov z friends listu a potom čakať, či sa niektorý z nich naozaj dostaví. Prechod by mal byť rýchly a plynulý, k čomu poslúži niečo, čo nazývajú serverovou bublinou. Hra vás bude na pozadí neustále udržiavať v spojení so siedmimi potencionálnymi spoluhráčmi, ktorých zoznam sa bude priebežne meniť, pravdepodobne podľa vzdialenosti a dostupnosti. Nájsť nového parťáka, ktorý mieri k tej istej výzve, alebo o nej práve uvažuje, by tak mala byť otázka len krátkej chvíle. Zároveň sa takto každý deň stretnete s množstvom neznámych ľudí a The Crew tak dostane ešte viac MMO nádych.

V The Crew sa budú nové súčiastky odomykať iba v multiplayerových úlohách

MMO povaha sa prejaví aj v levelovacom systéme. Svoje vozidlá budete vylepšovať rovnako ako hrdinov MMORPG hier, no namiesto brnenia získate nové súčiastky. To však iba v prípade, že sa odhodláte do multiplayeru, hráč hrajúci výhrade single úlohy nikdy nepostúpi ani o level vyššie. Odmeny sú určené iba kooperatívne hrajúcim hráčom a Willans otvorene priznáva, že chcú hráčov pritiahnuť do multiplayeru a singleplayer je na druhej koľaji, s výnimkou príbehových misií tie sú náležité hodnotené. Tiež chcú takto zabrániť nudnému grindovaniu, čiste za účelom získania tip-top auta.

Herný dizajnér ešte potvrdil, že hoci bude hra otvorená, hráči budú sledovaní a v prípade, že narobia príliš veľa neporiadku, môžu zasiahnuť policajné vozidlá. Tých sa dá zbaviť dvoma klasickými spôsobmi, teda zrážkou a vyradením, alebo únikom niekam do iného štátu.

V The Crew sa budú nové súčiastky odomykať iba v multiplayerových úlohách





Páči sa mi!

Zaradené pod: ubisoft






PC
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ivory Tower
Štýl: Racing / MMO
Dátum vydania: 3. december 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19587)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk