3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema

Zo šialenej FPSky sa presúvame do výbušného prostredia života mladej pyrotechničky

pridal play3man 2.3.2015 o 21:45 pod hry
3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema

HRY > NOVINKY >

Americké štúdio 3D Realms, známe najmä vďaka nesmrteľnej sérii Duke Nukem, uzavrelo spoluprácu s dánskymi vývojármi z Interceptor Entertainment na novej hre z prostredia pyrotechničky Shelly “Bombshell” Harrisonovej. Bombshell je v prvom rade duchovný nástupca už spomínanej série Duke Nukem, čo mu priťahuje najväčšiu pozornosť.

Shelly bola nútená svoju milovanú prácu predčasne zavesiť na klinec a rozhodla sa byť nájomným žoldnierom. Počas výkonu svojej profesie totiž prišla o ruku. Presnejšie sa tak stalo počas zneškodňovania záhadnej bomby. Celá udalosť je známa pod názvom "The Washington Incident". Shelly teda okrem toho, že bola prepustená z Global Defence Force, dostala prísľub pre "druhú šancu" - mechanickú ruku.

Ako hráči sa dostaneme do života Shelly Harrisonovej v čase, keď bola "vhodená" do surrealistického sveta mimozemšťanov s cieľom zachrániť prezidenta a našu planétu Zem pomocou jej špeciálnych schopností. K dispozícii budeme mať vlastný zoznam vylepšení, mocné zbrane a šialené schopnosti boja. Vďaka svojej robotickej ruke si môže vyberať z nespočetného množstva konfigurácií a tým sa z jej handicapu stáva hlavná prednosť pri zastavovaní mimozemskej rasy známej pod názvom Kyrr, na ktorej čele je diabolský vedec Jadus Heskel.

Autori nám sľubujú nekončiacu zábavu, akciu, RPG mechanizmy a vzrušujúci príbeh s takou hĺbkou a intenzitou, aká v tomto žánri ešte nebola. Bombshell bude kombinovať žáner FPS strieľačiek a ovládanie z titulov s izometrickou perspektívou. Dátum vydania zatiaľ známy nie je, no hra je vo vývoji pre PC a herné konzoly - pravdepodobne PS4 a Xbox One. Vyjsť by navyše mala ešte tento rok.

O hre sme mimochodom počuli už minulý rok, kedy bola prvýkrát predstavená. Značku Duke Nukem má však v kóde vyrytú veľkými písmenami, kedže svoje prvé kroky začala pod názvom Duke Nukem: Mass Destruction.





3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema  3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema  3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema
3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema  3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema  3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema
3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema  3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu Duke Nukema
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19954)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk