Prvý zápas v Blood Bowl II

Po dlhej odmlke sa Warhammer verzia amerického futbalu predvádza v plnej paráde.

pridal roberto 19.3.2015 o 19:02 pod hry
Prvý zápas v Blood Bowl II

HRY > NOVINKY >

Blood Bowl II kráča v šľapajách hry z roku 2009, a tá je zasa založená na stolovej hre z fantasy univerza Warhammeru. Ľudia, orkovia i vznešení elfovia sa v ňom nezdružujú do bojových skupín, nevyrážajú na výpravy za pokladmi ani nebojujú vo vojnách. V Blood Bowl je bojiskom štadión a frakcie tvoria kluby hrajúce najtvrdší šport na svete. Občas niekto zomrie, občas je obetí viac než iba jedna či dve, ale vo svete Warhammeru sa to ešte stále považuje za šport. Mimoriadne populárny šport s celosvetovo známymi hviezdami, bohatými tímami a ich obrovskými štadiónmi.

Vývojári z francúzskeho štúdia Cyanide sa počas posledných mesiacov pochválili iba jedinou správou - Blood Bowl II, pôvodne ohlásený ako PC hra, bude už túto jar vydaný aj na nové konzoly Xbox One a PlayStation 4. A keďže jar práve zaklopala na dvere, bolo už načase, aby sa podelili o zostrih z prvého zápasu.

Základné pravidlá a mechaniky Blood Bowlu sú už dlhé roky pevne dané, preto sa Cyanide mohlo sústrediť na grafické spracovanie, animácie, komentár a zásadné vylepšenie užívateľského rozhrania, ktoré teraz hráčovi pohodlne a prehľadne poskytne všetky dôležité informácie o každom z hráčov. Novinkami budú príbehová kampaň, bohaté možnosti rozvoja a úprav vlastného štadióna, vylepšený multiplayer, starnutie hráčov i online trh s hráčmi.

Blood Bowl II bude pri vydaní obsahovať tímy ôsmich hrateľných rás.

  • Ľudia sú všeobecne nadaní, prakticky bez slabých stránok, ale na druhej strane ani v ničom nevynikajú.
  • Orkovia dávajú prednosť hrubej sile a dobrej zbroji, vďaka čomu sú ťažko zastaviteľní v útoku, ale slabší v obrane.
  • Trpaslíci majú jednu obrovskú nevýhodu, sú poľutovaniahodne pomalí. Obyčajne je tak pre nich pri útočení oveľa ľahšie prejsť cez súpera než okolo neho a pri obrane súpera z rúk len tak ľahko nepustia.
  • Vznešení elfovia obetujú časť vrodenej elfskej šikovnosti tým, že si obliekajú brnenia. Sú tak lepšie chránení, trochu menej zraniteľní a základom ich útokov sú dlhé presné nahrávky.
  • Temní elfovia majú tímy zložené zo skvelých nahrávačov, chytačov a zakončovateľov. Nie sú síce tak ľahkonohí ako ich dobrí lesní bratranci, ale o to pripravenejší postaviť sa súperovi zoči-voči.
  • Chaos posiela na trávniky tímy zložené z hráčov dvoch odlišných rás a obidve najviac vyniknú pri stretoch so súperovými hráčmi. Ak by im boli dve ruky málo, môžu si (pri postupe na vyšší level) nechať narásť tretiu ruku, alebo aj chápadlo či druhú hlavu. Aj tak im však chýbajú hráči menej sústredení na boj a viac na nahrávanie či behanie.
  • Skaveni - suverénne najlepší bežci, vďaka čomu sú s trochou šťastia schopní skórovať dokonca aj v prvom ťahu zápasu. Rovnako ako hráči chaosu, aj oni majú možnosť mutovať, ale narozdiel od nich trpia akútnym nedostatkom svalov i zbroje.
  • Bretónci - prekvapenie pre skúsených hráčov, úplne nová frakcia. Ich taktika je postavená okolo skvelých blitzerov, ostatní hráči im iba pomáhajú ako vedia.





Prvý zápas v Blood Bowl II  Prvý zápas v Blood Bowl II  Prvý zápas v Blood Bowl II
Prvý zápas v Blood Bowl II  Prvý zápas v Blood Bowl II  Prvý zápas v Blood Bowl II
Prvý zápas v Blood Bowl II
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Focus Home Interactive / Cyanide
Štýl: Stratégia / Šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. september 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19608)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk