Vstúpte na bojiská z druhej svetovej vojny v real-time stratégii Blitzkrieg 3 Early Access

Multiplayerová stratégia s kampaňou z druhej svetovej vojny práve dorazila na Steam Early Access

pridal play3man 8.5.2015 o 15:48 pod hry
Vstúpte na bojiská z druhej svetovej vojny v real-time stratégii Blitzkrieg 3 Early Access

HRY > NOVINKY >

Ruské nezávislé štúdio Nival sprístupnilo na Steame cez Early Access program ich najnovšiu hru z prostredia druhej svetovej vojny. Blitzkrieg 3 je multiplayerová real-time stratégie, ktorá zároveň obsahuje rozsiahlu kampaň pre jedného hráča, v ktorej vás prevedie udalosťami z druhej svetovej vojny, a to od invázie Nemcov na poľské územie v roku 1939 až po pád sovietskych vojsk do Berlína v roku 1945. Súčasťou hry sú aj historickí generáli, ako Konstantin Rokossovsky, Erich von Manstein či Bernard L. Montgomery. Každý z nich navyše disponuje aj unikátnymi hernými schopnosťami.

V hre si určite prídu na svoje aj milovníci zbraní, kedže jedna z bonusových misií obsahuje najväčší železničný kanón z druhej svetovej vojny - Heavy Gustav. Ďalej nechýbajú ani unikátne tanky, ktoré nahradzujú štandardné modely - spevnený model Т-34-76 či upravené tanky Sherman a Panther M10. Ak však preferujete online hranie, Blitzkrieg 3 podporuje asynchrónny multiplayer. Môžete sa tak postaviť na bojisko zoči-voči nepriateľom z celého sveta. A to dokonca aj vtedy, ak práve nie ste pri PC. Ak totiž hru vypnete, vaše vojsko si na starosť vezme umelá inteligencia. Hra využíva pre multiplayer jeden server pre celý svet, vďaka čomu môžete bojovať aj proti hráčom z iných kontinentov. 

Blitzkrieg 3 však nie je iba o neustálych súbojoch. Vaša armáda totiž v boji získava skúsenosti, ktoré vylepšujú ich schopnosti. Prípadne môžete navštíviť vedecké centrum, ktoré obsahuje výraznejšie vylepšenia pre vaše vojsko.

Momentálne je Blitzkrieg 3 k dispozícii cez Steam Early Access za 30€. Ak si však hru kúpite do 12. mája, autori vám k nákupu zadarmo pribalia prvé dva diely. V súčasnom stave hra disponuje funkčným multiplayer režimom a jednou misiou v kampani pre jedného hráča. Vydanie plnej verzie je naplánované na jeseň, čo znamená, že v Early Access programe zostane ešte asi päť mesiacov.





Vstúpte na bojiská z druhej svetovej vojny v real-time stratégii Blitzkrieg 3 Early Access  Vstúpte na bojiská z druhej svetovej vojny v real-time stratégii Blitzkrieg 3 Early Access  Vstúpte na bojiská z druhej svetovej vojny v real-time stratégii Blitzkrieg 3 Early Access
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Nival
Štýl: Stratégia / Realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19875)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk