GTA V predalo 52 miliónov kusov, Take Two pripravuje novú neohlásenú AAA hru

GTA Online bude aj počas najbližšieho roka zásobované aktualizáciami a novým obsahom. Budú to príbehové DLC? A čo Mafia 3?

pridal roberto 19.5.2015 o 10:14 pod hry
GTA V predalo 52 miliónov kusov, Take Two pripravuje novú neohlásenú AAA hru

HRY > NOVINKY >

Distribútor Take-Two Interactive zverejnil finančnú správu s výsledkami prvých 3 mesiacov tohto kalendárneho roka a skompletizoval tým svoj fiškálny rok končiaci 31. marcom. Take-Two sa pekne nabalilo, jeho Non-GAAP čisté tržby za 12 mesiacov vystúpali na 1.6 miliardy amerických dolárov a čistý zisk bol 220 miliónov dolárov. Hlavným ťahúňom bolo opäť Grand Theft Auto V spolu s multiplayerovou časťou GTA Online, veľmi dobre im išlo aj NBA.

Take Two sa rovno aj pochválilo, že z tejto hry sa na PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 a PC predalo už 52 miliónov kusov. Záujem opätovne stúpol po uvedení dlho očakávaných heistov pre online časť, v ktorých skupiny hráčov krok za krokom pripravujú a realizujú veľké prepadnutia.

Vedenie spoločnosti počas tlačovky oznámilo, že GTA Online má byť naďalej bohato zásobované novým obsahom a aktualizáciami. Novinárov zaujímala pravdivosť šíriacich sa klebiet o príprave príbehových DLC, zástupca spoločnosti však túto tému odmietol komentovať s tým, že oni sami príbehové DLC určite nikde nikdy nezmienili.

GTA V predalo 52 miliónov kusov, Take Two pripravuje novú neohlásenú AAA hru

GTA V však nie je jediným veľkým titulom Take-Two, vo februári vyšiel dlho vyvíjaný titul Evolve od Turtle Rock Studios. K predajom základnej hry na Xbox One, PlayStation 4 a PC sa pridali predaje Hunting Season Pass a hra dostala veľmi pozitívne recenzie a behom prvých dvoch mesiacov predala 2.5 milióna kusov.

Ďalšie príjmy generujú športové hry, Borderlands: The Handsome Collection, Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, Sid Meier’s Starships. WWE 2K15 sa koncom apríla dostalo na PC a WWE 2K už bojuje aj na iOS a Androide. Najbližšie je naplánované vydanie expanzie Civilization: Beyond Earth pomenované Rising Tide.

Správa odhalila aj ešte neohlásený AAA titul od vydavateľstva 2K. Nie je prekvapením, že Take-Two a 2K pripravujú ďalší veľký titul, ale správa oznamuje, že by mal byť vydaný ešte pred koncom aktuálneho fiškálneho roka, takže najneskôr na jar 2016. Mohlo by ísť o novú hru od Rockstar North, napríklad pokračovanie Red Dead Redemption, ale aj hru od novozaloženého štúdia Hangar 13 vedeného bývalým kreatívnym riaditeľom LucasArts. V štúdiu by malo pracovať viacero ľudí zo zrušeného štúdia 2K Czech, a tak nie je nepravdepodobné, že tou hrou je Mafia 3.

GTA V predalo 52 miliónov kusov, Take Two pripravuje novú neohlásenú AAA hru

Zároveň sa vraj máme tešiť na pokračovanie sérií NBA 2K a WWE 2K a pripravuje sa aj Battleborn, nová značka štúdia Gearbox Software. Take-Two však očakáva, že tento fiškálny rok bude predsa len o čosi slabší, čisté Non-GAAP tržby majú podľa ich odhadu klesnúť na 1.3 až 1.4 miliardy USD. Pokles bude spôsobený chudobnejšou ponukou nových veľkých titulov a z dlhodobého hľadiska Take-Two zaujal rastúci mobilný trh. Postupne naň chcú priviesť niekoľko zo svojich najväčších sérií.





Páči sa mi!

Zaradené pod: Take 2






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
PS5
PS5

Vývoj: Take 2 / Rockstar North
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. september 2013
 15.3. 2022 (,Xbox Series X|S,PS5)
 14.4. 2015 (PC)
 18.11. 2014 (Xbox One, PS4)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19873)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk