F.E.A.R.

Používateľské dojmy

PC
pridal ace 13.8.2006 o 11:19 pod preview

10


Toto neberte ako preview, ale ako novinkovú správu

F.E.A.R. COMBAT
Toť názov nového prírastku do rodiny tejto super hororovej akčnej (začínajúcej) série.
Keďže autori si vážia fanúšikov a snažia sa získať ich ešte viac (alebo žeby v tom boli money?) nezaspali na Vavrincoch a popri datadisku (Extraction point) a pokračovaní sa zapracovali aj do skromného prídavku do prveho dielu.
Pôvodne malý multiplayerový prídavok sa nám ale trocha rozrástol (ale ohužiaľ stále iba na MP) a tak sa ho autori rozhodli pokrstiť, ako sa na správne dieťa patrí.
Tak a teraz k obsahu a novinkám
Combat je obohatený o všetky možné aj nemožné patche a updaty, čiže sľubuje aj drobné úpravy v pôvodnej hre. Ďalej bude ponúkať aj 10 sieťových módov, 19 nových máp a 12 zbraní, čo na istú chvíľu určite pobaví.
Autori sa snažia o rast módarskej komunity a tak je v prídavku aj podpora pre fanúšikovské prídavky.
K dispozícii na stiahnutie by mal byť už od 17. 8. a ZADARMO!!! pre všetkých majiteľov pôvodnej hry.
Keď berieme do úvahy cenu, tak by nemusel byť ani nijak extra podarený, ale kvalita a skúsenosti vývojárskeho teamu je zárukou kvality.

napísal ace 13.8.2006



Páči sa mi!

10
F.E.A.R.

PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Vivendi / Monolith
Štýl: Akcia / Triler
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 18.10. 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
9.0
| The Cat Lady
[pridal de Bielawa 13.8.2019 8]
9.4
| Warhammer 40 000: Dark Heresy 2
[pridal dogyno 9.8.2019 14]
8.0
| The Sinking City
[pridal Erasermark 6.7.2019 13]
9.0
| Days Gone
[pridal TLOU MAN 44 6.5.2019 5]
8.5
| Thronebreaker: The Witcher Tales
[pridal de Bielawa 5.3.2019 6]
| Epic vs. Steam vs. hry vs. hráči
[pridal mmiminoo 3.2.2019 69]
| Prečo je Epic Games Store skvelý pre herný priemysel
[pridal Herr Roman 29.1.2019 203]
9.0
| TV: The Punisher - 1.séria
[pridal Boss Marťas 15.1.2019 10]
8.5
| Drakensang: The Dark Eye
[pridal de Bielawa 6.1.2019 7]
9.0
| Return of the Obra Dinn
[pridal Lietadlo 18.12.2018 3]
| Gran Turismo Sport
[pridal nolimitboy 17.12.2018 7]
9.8
| BenQ EX3501R
[pridal Terzeus 2.11.2018 37]
6.0
| Shadow of the Tomb Raider - V tieni nudy
[pridal Raina Audron 22.10.2018 32]
| Bude sa Zaklínač natáčať na Slovensku?
[pridal Sidh 22.10.2018 26]
4.5
| Guts and Glory
[pridal smoulinka2018 12.10.2018 5]
1.0
| Super Street: The game
[pridal Giuseppe3 5.10.2018 3]
8.0
| TV: Luke Cage 2.séria
[pridal Boss Marťas 14.9.2018 2]

SECTOR MAGAZÍN

pdf

Sector Magazín #116


SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
| Predam: control / the division... (0)
zdravim, predávam tento bundle. povinnosť je mat v...
| Skyrim (2)
čus,dnes som si kúpili skyrim na steamu,nainštalov...
| Nápad kde začať (2)
Ahoj, vie niekto poradiť ak mám nápad na appku/we...
| M.2 ssd a obchodná vojna (3)
Zdravím majstri, najskôr popis problému. Už pár...
| Wow classic - aký realm ? (3)
Zdravím, WoW classic je za rohom a už sa pomaly ro...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk