Rome: Total War

PC
pridal Red Devil 24.6.2005 o 13:18 pod používateľské recenzie

8.9


Total War, asi najlegendárnejšia séria taktických stratégií. Ako prvý vyšiel Shogun:Total War, odohrávajúci sa v Číne. Ako ďalší vyšiel Medieval:Total War, odohrávajúci sa v stredoveku. Teraz je tu však najnovšie vydanie Rome:Total War. Výborná 3D stratégia odohrávajúca sa v období Rímskej Ríše, keď zaberala pomaly celú Európu.

HRATEĽNOSŤ 93%
Hrateľnosť je na celkom slušnej úrovni. Páči sa mi, že sa nedá označiť len jeden vojak, ale len celý 1 oddiel, alebo čo to je, pretože v Starovekom Ríme sa armády nepohybovali roztrúsení. Je dobré, že na začiatku bitky si môžete dať PAUSU a trochu naštudovať nepriateľa, rozmiestniť jednotky. Avšak nepáči sa mi, že vojakov môžem posielať na hradby mesta len vtedy, keď mám označený 1 oddiel.

GRAFIKA 85%
Grafika v tejto hre je vcelku dobrá, až na niektoré chyby. Napr. vojaci majú pri slabších detailoch špicaté nohy. Alebo vojaci sekajú vedľa nepriateľa a aj tak ho zabijú. Táto hra má dosť vysoké hardwarové nároky.

ZVUK 89%
Zvuky v tejto hre sa mi celkom páčili. Krik bežiaceho vojska a keď vidím ako sa proti sebe rozbiehajú dve armády... Výborná atmosféra. Hudba sa tiež celkom dala počúvať.

CELKOVÝ DOJEM 89%
Táto hra ma zaujala na dlho. Dobýjanie Európy ma bavilo dlhých 9 mesiacov. Nudné je vtejto hre asi len strategická mapa Európy. Môj verdikt 89%.


napísal Red Devil 24.6.2005



Páči sa mi!

8.9
ROME: TOTAL WAR

PC

Vývoj: Creative Assembly
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2004
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
10
| The Last Of Us part 1
[pridal PrecedaVlasť 8.9.2022 89]
8.5
| Cyberpunk 2077 (PS5, verzia hry 1.5)
[pridal LastPCgamer 14.5.2022 20]
| Amnesia: Rebirth
[pridal brano 442 16.3.2022 1]
9.5
| Mafia: Definitive Edition
[pridal Coach 8.3.2022 59]
| Microsoft Flight Simulator - Working Title CJ4
[pridal Gino_SVK 20.2.2022 0]
9.0
| Assassin's Creed: Valhalla
[pridal Odin9.9.9 17.2.2022 2]
8.0
6.5
| Mafia 3
[pridal Coach 12.2.2022 25]
| Broken Ranks
[pridal de Bielawa 10.2.2022 0]
9.0
| The Last Of Us Part II
[pridal Tiqer 14.1.2022 235]
6.0
| The Last Of Us Part 2
[pridal PištíkZĽubice 12.1.2022 687]
8.0
| Mafia 2: Definitive Edition
[pridal Coach 10.1.2022 14]
9.5
| Forza Horizon 5
[pridal Coach 11.12.2021 46]
9.5
| The Riftbreaker
[pridal DarkDRAGON 14.11.2021 6]
8.5
| Outer Wilds: Echoes of the Eye
[pridal Raina Audron 14.10.2021 14]
9.0
| Gates of Hell
[pridal Coach 27.9.2021 22]
9.5
| Demon's Souls (remake)
[pridal Matejí 21.9.2021 44]
9.0
| Horúcejší Hot Pursuit
[pridal Coach 17.9.2021 27]
2.5
| Call Of Duty Black Ops Cold War mini recenzia
[pridal Dr.Harabin 15.9.2021 94]
5.5
| Anthem
[pridal endre-silentname 30.8.2021 14]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kúpa nových slúchadiel k pc (3)
Čaute, mohol by mi niekto poradiť aké slúchadlá by...
|Herny notebook do 1k (10)
Zdravim riesime teraz herny notebook do 1k , u...
|Vojnove zachranarske hry (7)
Inspiroval ma vojnovy film, kde deti zachranovali ...
|Splinter cell 2 pandora tommor... (4)
Nemyslím že tu niekoho nájdem ale je tu niekto kto...
|Upwork (5)
Teraz trochu z iného súdka, ale keďže tu môže byť ...
|Vojna na ukrajine (4970)
Sem môžete dávať správy o Ukrajine. Najlepšie by b...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2022 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk