Mojich TOP 15 hier roka 2012

Keď si uvidel tento nadpis čo ťa prvé napadlo ? Do konca roku ostáva jeden mesiac a on píše o najlepších hrách roku ? Určite sa zbláznil.

PC
pridal AsasinCon 30.11.2012 o 21:17 pod používateľské recenzie

Keď si uvidel tento nadpis čo ťa prvé napadlo ? Do konca roku ostáva jeden mesiac a on píše o najlepších hrách roku ? Určite sa zbláznil.

Áno ostáva jeden mesiac do konca roku ale pravda je taká, že s najväčšou pravdepodobnosťou nevyjde žiadna nová hra. Všetky hry čo mali byť vydané  (s pár výnimkami čo sa odložili na ďalší rok, ako napríklad Aliens Colonial Marines , Sniper  Ghost Warior 2, ...), už vyšli. Tak začnime odzadu.

15.  DIABLO III
Po jedenástich rokoch čakania je tu zas. Diablo. Po vydaní ľudia šaleli hneď kupovali nové Diablo 3. Mal to byť strhujúci comeback. Čo sa aj podarilo.  Na výber máte z piatich hrdinov ktorý sa pokúšajú zničiť Diabla. Od dvojky sa stihli odstrániť poháriky s manou a znížil sa počet kamarátov ktorých si môžete zobrať do hry. Po novom si môžete zlepšovať kováča aby vám vyrábal lepšie a lepšie zbrane. Novinkou je aj aukčný dom kde budete môcť dať na aukciu svoje predmety alebo sa snažiť získať to čo chcete vy. Diablo 3 taktiež prišlo po grafickej stránke so skvelými cut-scénami. Avšak podľa môjho názoru hra sama osebe nie je až taká úžasná. Grafika, až na spomínané cut-scény, vyzerá ako nejaká online hra a tak môžete nadobudnúť pocitu že hráte Drakensang online alebo niečo podobné, tak ako u mňa. Zaplatíte si vlastne len za cut-scény lebo zadarmo si môžete zahrať nejaký Drakensang online a predpokladane z toho budete mať rovnaký zážitok. A dať štyridsať eur za takú hru. Podľa môjho názoru sa to neoplatí. Ale aj cez to sa našlo miesto v mojom rebríčku aj pre takúto hru aj kvôli tomu aký je to fenomén vo svete.

https://www.youtube.com/watch?v=HwrfKzMN-hY&feature=fvwrel


14. Darksiders 2
Pozor!  Chráňte sa! Jazdci Apokalypsy prichádzajú. Presne tak prišiel Darksiders 2. V koži jedného z jazdcov Apokalypsy . Nebudete však hrať za Vojnu. Ten má totiž storočné vyhnanstvo v Očistci. Budete hrať za jeho brata, Smrť. Smrť je presvedčený a jeho nevine a je schopný spraviť všetko aby ho očistil. Pri bojoch sa zapotíte nie len vy ale aj vaše prsty a váš ovládač. Vaša hlavná zbraň je samozrejme kosa. Neskôr však môžete použiť aj kladivá, sekery, kyjaky alebo tri čepele na každej z vašich rúk.  K dispozícii máte aj stisk smrti ktorým môžete priťahovať vzdialené predmety alebo sa k nim sám pritiahnuť. Ste schopný vyvolať duchov padlých bojovníkov alebo sa rozdvojiť. Územia je neúrekom a čas ktorý vám zaberie hra je skvelých 20 hodín.
https://www.youtube.com/watch?v=iyHII16YOFQ


13. XCOM: Enemy Unknown

Koľkokrát ste už počuli že sa blíži koniec sveta? Niekto horí že spadne meteorit, že vybuchne celá Zem či dokonca Slnko. No skaza príde v podobe zelených mužíčkov v hre XCOM: Enemy Unknown. Ale Zem má nádej a tou nádejou sa stanete práve vy. XCOm je podzemná základňa ktorú máte pod palcom. O všetkom rozhodujete. Kam vyslať vojakov ale musíte dobre rozmiestniť vojakov. Keď sa sústredíte na Brazíliu a spustošia vám medzi tým časť Ruska tak s vami nebude musieť chcieť pokračovať v spolupráci a vaša práca bude o niečo ťažšia . Ovládate aj skupinku vojakov v ktorej môžu byť 4 až 6 vojaci. Rôznymi pitvami, a mimozemskými zajatcami môžete získavať poznatky k novým technológiam. V multiplayeru budete mať aj jedinečnú možnosť zahrať si za mimozemšťanov.




12. Prototype 2
USA, New York. Veľké jablko je napadnuté nebezpečnou nákazou. Vedci s ňou nevedia bojovať a z ľudí sa stávajú nebezpeční  mutanti. Do toho všetkého sa objaví Alex Mercer. Je jeden z nich ale on ako jediný vie svoje schopnosti ovládať. Takto začínala strhujúca jednotka. Ale to bol rok 2009. V čase sme sa posunuli a je tu rok 2012 s novým dielom Prototype. Jak jednotka tak aj Prototype 2 sa odohráva v New Yorku ale s iným hlavným hrdinom. Tento krát budete ovládať pomstou ovládaného Jamesa Hellera. Chce pomstiť svoju rodinu ktorú zabil nebezpečný vírus. Na jed nej vojenskej misii je James zranený a z náručia zubatej ho dostane injekcia s upraveným vírusom ktorý mu poskytne samotný Alex. Pri plnení vedľajších úloh získať rôzne mutantské vylepšenia. New York je rozdelený na tri časti. Zelenú, žltú a červenú zónu. Sami si môžete domyslieť podla čoho sa delia. James sa bude snažiť pomstiť sa Alexovy za to ako ho znetvoril. Lenže Alex sa budeskrývať práve v červenej zóne.



11. World of Warcraft: Mists of Pandaria


WoW, alebo world of Warcraft keď chcete, je jedna z najrozšírenejších hier na svete. A teraz vyšiel nový diel:  Mists of Pandaria. Čaká vás nová Zem. Presne sedem krajín ktoré sú pekne rozdelené po leveloch, spravené na Ázijský štýl. Nájdete si tam rôzne typy krajín. Džungle, stepi, zasnežené krajiny...  Pribudnú rôzne rasy a aj nové zamestnanie v podobe mnícha. Hra vás posúva ďalej do rôznych častí kontinentu. Skalný fanúšikovia WoW-ka si určite všimnú že sa v hre nachádza viacej animácii a dialógov ako v predošlých častiach. Niektorých môže šokovať že vo väčšine hry hráte sami za seba a nie v skupinkách ako v predošlých dieloch. Skupinové boje sa vyskytnú málokedy. Avšak nájdu sa taký, čo ich to poteší. Zaujímavo to vymysleli s pandami. Do prvých desiatich levelov bojujú za seba ale potom sa musíte rozhodnúť ako chcete pokračovať, či na strane Aliancie alebo Hordy.
https://www.youtube.com/watch?v=wvYXoyxLv64


10. Medal of Honor: Warfighter


Medal of Honor: Warfighter s vlažnou reklamnou kampaňou, neskoro dodanými verziami na recenziu a masívnym patchom v deň premiéry. Všetko to naznačovalo otázny výsledný produkt a ten sa aj potvrdil. Hra sa dostala na trh nedotiahnutá, s množstvom problémov a  absentujúcou hĺbkou. PREDAJE SÍCE INDIKÚJÚ OPAK, ale absentuje kvalita.
To bol úryvok z recenzie sectoru s hodnotením 5.0 .
Podľa môjho názoru neobjektívne spravená recenzia. Neviem čo na MoH ľudia vidia zlého. Keby bola taká zlá tak sa nepredáva tak dobre. Určite nemôže tromfnúť Battlefield 3 ale MoH: Warfighter má svoje kvality. Skvelá deštrukcia vďaka Frostbite 2 a dobrý príbeh kampane. Krátky ale dobrý. Ak nečakáte samozrejme premakaný príbeh s hĺbkou. Ale to neznamená že nemôže byť dobrý. Môžete získavať skóre pre svoju vlasť. Hra  je dostatočne dynamická a je to perfektný simulátor v ktorom si pripadáte že ste v modernej vojne. Po audiovizuálnej aj grafickej stránke výborne spravené až na pár bugov. Veľa ľudí možno skritizujú že som zaradil MoH: Warfighter medzi top 15 ale patrí tam.




9. Need For Speed: Most Wanted


Nadšencov štvorkolesových tátošov s množstvom koňov pod kapotou zase potešila ďalšia hra so série Need For Speed.  Most Wanted vám ponúka niekoľko závodných módov. Quick Race, ako už názov napovedá, je určený predovšetkým pre ľudí, bažiacich po krátkodobej zábave. Krátka príprava na závod vám zaberie pár sekúnd. Zvoliť si typ závodu, trať, auto a hor sa na štart. Challenge Races je zase opakom Quick Racu.  Veľa rozmanitých úloh ako policajné naháňačky, demoláciu verejného majetku či rôzne závodne šialenosti. Tým hlavným je však kariéra. NFS vás vtiahne do príbehu bohatého mladíka s poriadnym fárom čo nevie čo robiť s peniazmi. Začne teda závodiť v čiernych pouličných závodoch. Avšak jednotka underground rebríčku Blacklist vás podfúkne a vy sa opäť ocitnete na začiatku bez akéhokoľvek použiteľného vozu. Pár drobných vám ostane takže po odsedení v base si idete kúpiť nové auto. Môžete sa teda začať snažiť poraziť všetkých jazdcov z Blacklistu. Na každého však potrebujete splniť nejaké požiadavky. Musí sa spomenúť že AI súperov je na dobrej úrovni. Vývojári vám pripravil až 30 licencovaných závodiakov. Taktiež zapracovali na policajných naháňačkách ktoré budú záživné ako nikdy doteraz.




8. Ghost Recon: Future Soldier


Po nejakej dobe sa do pultov obchodov vracia vynovený Ghost Recon. Už to ale nie je ten starý Ghost Recon. Je to príbeh futuristickej vojny plnej hi-tech hračiek, neviditeľnosti s vloženými arkádovým scénami. Ale zmena je život a musíme priznať že táto zmena nebola vôbec zlá. Future Soldier prišiel s rôznymi módmi ako sú kooperácia pre štyroch hráčov, možnosť samostatného prechádzanie misií na skóre, obranný mód pred vlnami nepriateľov, tímový multiplayer a samozrejme v neposlednej rade to najdôležitejšie: kampaň ktorá vás zabaví na 10 hodín. Od prvej hry, ktorá sa odohrával v roku 2008 sa nezmenilo aj obdobie ale pribudla aj neviditeľnosť, zmena výzbroje, objavujú sa ovládané drony a aj prvé koncepty mechov. Vydávame sa teda do budúcnosti, presne v roku 2024, a našou úlohou je zastaviť teroristov. Dostanete sa do rôznych prostredí spolu snovým Ghost Recon tímom. Hra funguje na 6 rokov starom engine. Je to na hre vidieť. Absentujú kontrasty farieb a tieňovanie a niektoré prostredia pôsobia trochu nezáživne ba až fádne.




7. Hitman: Absolution


Po šiestich rokoch vyšla na svetlo sveta nová hra s plešatou štyridsať sedmičkou. Absolution sa od Blood Money trochu zmenilo. Ale v jadre je to stále starý dobrý Hitman. Jednak ide väčšinu vrážd uhrať formou nehody. Váš ciel teda nemusíte len odprásknuť či uškrtiť, on sa vlastne môže otráviť špatným jedlom, zlyhá mu fatálne nejaká elektronika, či sa prihodí iná nepríjemnosť. Druhou odlišnosťou tejto série od konkurencie sú kostýmy. Vďaka nim nie ste nútení k opatrnému plíženiu mimo zorné pole nepriateľov, ale môžete sa schovávať v davu všetkým na očiach. Z hľadiska funkčnosti kostýmov v Absolution došlo k drobným úpravám. Kostým stále rozhoduje o tom, kde sa môžete pohybovať bez podozrenia. Opravár je napríklad nenápadný v miestach, kde civilista ihneď vzbudí podozrenie. Ale kolegovia z istej profesie, ktorí sa medzi sebou poznajú, vás po chvíli môžu prekuknúť. Ďalšia novinka je že môžete vidieť nepriateľov aj za stenou. 12 hodín. To je čas ktorý vám zaberie prejsť všetkých 20 misií. Možno by to chcelo lepšie napísaný príbeh ale to sa dá prehliadnuť.


 



6. Far Cry 3


Každá dovolenka nevyjde podľa predstáv. A to ani vo Far Cry 3. Nová trojka je akoby kríženec jednotky a dvojky, len s novým miestom, novým príbehom a novými postavami. Veľkú rolu bude zohrávať aj multiplayer. Znovu to však bude teplé prostredie s plážou uprostred oceánu. Myslíte si že okrem vás na ostrove nebude  ani živáčka? Tak to sa mýlite! Ani sa nenazdáte a ste zviazaný a len môžete dúfať čo s vami banditi spravia. Dostávate sa do kože Jasona Brodyho. Utekáte pred smrťou. Z ostrova však utiecť nemôžete a ostala vám tam priateľka. Tak beriete veci do svojich rúk a so zbraňou sa snažíte zachrániť priateľku. Stretnete sa s rôznymi nástrahami. A čím ďalej do džungle pôjdete tým bude nástrah viac. Poteší vás aj rozloha a čas kampane. Prostredie bude 10-krát väčšie ako v predošlých dieloch a kampaň vám potrvá približne 20 hodín. Far Cry 3 patrí k hitom tohto roku a zanecháva si stále veľa fanúšikov.




5. FIFA 13


GOALLL!! MESSI EQUALISES FOR BARCELONA!! The Argentine blasts the ball home from close-range after Pepe failed to clear the ball as it bounced up in the air following a cross from the right from Pedro. Simple stuff from Messi. It´s incredible goal. Presne tak je tu nová Fifa 13. Najlepší športový simulátor tohto roka aj celej histórii hier. Ea sports vlastne nemohli už vytvoriť novú Fifu. Urobili ako keby len novú verziu kde len odstránili krkolomné pády a zrážky a vyšperkovali niektoré funkcie a design. Pribudli tiež minihri. Vypĺňajú hlavne loadingy pred zápasom. Je to aj obdoba tutorialu. Vylepšili aj AI a teraz vedia všetci hráči čo sa deje na ihrisku. Rozmýšlajú ako si majú nabiehať, majú prehľad kde je lopta a majú záujem o hru. Taktiež sa EA predviedla s First Touch Control. Prirodzenejšie spracovanie lopty nemusíte hneď uzrieť ale v celkovom dojmu to hru veľmi vylepšuje až máte niekedy pocit že sa pozeráte v televízii na futbal. Veľa času strávite na tréningovom ihrisku ale keď hráte multiplayer moc zlepšenie cítiť nie je.




4. Dishonered


Všetky hry v mojom rebríčku sú už známe série.  Ale je tu jedna výnimka. Tá výnimka sa nazýva Dishonered. Vlietla do sveta hier nedávno a hneď stihla uchvátiť nemálo ľudí. Čo sa týka hier je to určite novinka roku. Príbeh sa odohráva v meste Dunwall. Je to špinavé mesto plné potkanov a skorumpovaných funkcionárov. Budete ovládať postavu menom Corv. Corv je obvinený z vraždy cisárovnej. Samozrejme neprávom. Má však šancu vykúpiť sa. Aby sa očistilo jeho meno musí zomrieť 9 ľudí. O cieli moc neviete. Len pár informácii, ktoré však môžete nadobúdať čítaním tajných dokumentov, počúvaním rozhovorov a rôznych odkazov. Zabiť môžete vlastnoručne alebo to nechať na iných, ale za nemalý poplatok. Corv nemá len zbrane ale ovláda aj nejaké tie čary. Nie je preňho problém sa teleportovať, premeniť sa v zviera, spomaliť čas či vyvolať niekoľko potkanov. AI stráží je veľmi vysoká. Počuje každé šuchnutie. Preto musíte byť veľmi opatrný. Poteší vás dĺžka kampane ktorá trvá 15-20 hodín. V Dishonered nájdete veľa podobností s inými hrami ako napríklad Thiefa , Bioshock, Assassin´s Creed alebo Deus Ex. Táto hrá vám prinesie strhujúci zážitok.




3. Halo 4


Ach jak ten čas letí. Deti rýchlo vyrastú a ani sa nenazdáme a sú dospelí. Presne tak je to aj z Halo. 343 Industries prebralo hru od Bungie. A hra je čím ďalej tým lepšia. Dospieva presne ako deti. Dá sa povedať že Halo 4 je už dospelá. Ubehlo päť rokov od konca Halo 3, kedy sa odobral do odpočinku Master Chief. V tom ho zrazu preberie Cartona, ktorá ho hneď komanduje a podáva info o lodi vrátane umiestnenia. Tak začína Halo 4. Loď sa dostáva k niečomu čo sa podobá na Requiem, planéta Forerunnerov, technologicky vyspelej rasy. Do celého to vzruchu sa zamotá ďalšia vesmírna rasa: Prometheani. Snažíte sa spojiť s Infiniti, čo je obrovská loď aliancie ktorá bude v celom Halo 4 veľmi dôležitá. Začína sa tak vesmírna medzirasová bitka. Prometheani sú najvyššie v potravinovom reťazci. Majú humanoidné tvary ale sú ďaleko nebezpečnejší. Môžu mať aj podobu štvornohých mačiek ktoré sa ľahko zavesia aj na strop. Útočia vo svorkách a radi vybuchnú predtým ako ich zničíte. Väčšinou sú to predskokani tým nebezpečnejším. V poriadku, vystrieľajte si aj celý zásobník na túto elitu, ale kým im stihnete zničiť štít oni si ho obnovia. A keď sú na pokraji síl tak zmiznú a zrazu sa objavia v plnej sile. Do multiplayeru sa vracia sa vracia jedna z máp: Ragnarok. Čo sa týka ostatných máp tak niektoré sú také obrovské že bez vozidla sa nezaobídete a niektoré sú priam stvorené na rýchly boj z blýska. Zaujme režim Free For All. Hrajú štyria hráči. Jeden z nich je určený ako kráľ a ostatný zahajujú naňho poľovačku.




2. Assassin´s Creed 3


A je to tu. Najočakávanejšia hra roka. Prišla s malým meškaním ale vo veľkom štýle. Ubisoft pripravil veľké reklamné kampane. Každý kto si túto sériu obľúbil sa nevedel na piaty diel Assassin´s Creed dočkať. A to hlavne pc-čkári ktorým vyšla PC veria až 23.11. . Ale za to čakanie to stálo. Hra okolo Desmonda, Absterga, zabijákov a Animusu sa vracia. Ale čo hlavná postava? No, tá sa zase zmenila. Nie je to Altair ani Ezio. Je to Ratonhnhaké:ton. Keď chete tak proste Connor. Connor je potomok Indiánky a Angličana. Keď bol malý tak mu vypálili indiánsku dedinu a celý jeho kmeň vyzabíjali. On prežil. Pomstou poháňaný Connor sa ocitá na prahu Americkej revolúcie. Vtedy, keď sa bratstvo zabijakov začína rozpadať, sa stáva mladý indián asasínom. Počas hry zažijete na vlastné oči historické udalosti ako sú Bostonské pitie čaju alebo Veľký požiar v New Yorku. Stretnete sa aj zo samotným Georgom Washingtonom ktorý sa stane vašim spojencom. Keď už sme u toho aké je tu prostredie. Za čias Altaira sme sa dostávali z Masyafu cez Kráľovstvo do veľkých miest ako boli Madašk, Acre alebo Jeruzalem. Keď ste hrali za Ezia tak ste sa dostali do Ríma či Florencie. Teraz budete veľa času tráviť v prírode viac ako 85 percent územia je Frontier. Teda prírodné územie. Ale nebolo by to AC keby tu neboli mestá. Sú tu dve veľké mestá a to New York a Boston ktoré sú presné historické modeli. Pribudlo niekoľko nových bojových zakončení a pribudlo veľa strelných zbraní. Novinka je boj na otvorenom mori. Ako kapitán lode môžete bojovať v strhujúcich námorných bitkách. Mapa je najväčšia zo všetkých dielov a hra bude trvať 18-25 hodín. Úžasné. Nemyslíte? Taktiež si nejakú tú dobu užijete multiplayer.



1. Mass Effect 3


Môžeme sa celé dni hádať ktorá hra je lepšia či záchrancovia z vesmíru alebo zabiják v Amerike. Aj keď to nie je môj obľúbený žáner tak som uprednostnil na hru roka Mass Effect 3. Teda aspoň v mojom rebríčku. Tri roky už nad nami bdie vesmírna loď Normandy a jej posádka. Tri roky zvádza tuhé boje s civilizáciami, o ktorých sme donedávna nemali potuchy, že existujú. Tri roky príprav na jednu jedinú bitku sa naplnili. Reaperi útočia na Zem a ak niekto niečo rýchlo nepodnikne, je s jej obyvateľmi amen. O ME 3 sa dá povedať že to je vlastne film v ktorom hráte vy. Mass Effect 3 je akčnejší, o tom žiadnych pochýb. Viac než kedykoľvek inokedy musíte brať ohľad na ostatné národy, nadbiehať im, hasiť ich rozpory a snažiť sa ich dostať na svoju stranu. Len tak totiž môžete pomýšľať na víťazstvo nad rasou, ktorá každých 50 tisíc rokov ničí všetko živé, čo jej príde do cesty. Smola pre Zem je, že v ceste teraz stojí práve ona. Nech už je Shepard akokoľvek veľký hrdina, na toto sám nestačí. A tak zatiaľ čo reaperské lode pomaly devastujú nielen Zem, ale aj priľahlé planéty v galaxii, vy sa vydávate na obriu diplomatickú misiu, ktorej cieľom je dostať na svoju stranu čo najviac spojencov. Do cesty sa vám neustále pletie organizácia Cerberus, v ktorej farbách už nekopete; naopak sa pre vás ako pre aliančného príslušníka stáva táto záhadná spoločnosť jedným z úhlavných nepriateľov. Aj v minulosti vám hra v mnohých prípadoch dala niekoľkokrát vybrať, ako sa má veliteľ Shepard rozhodnúť. Zabiť / ušetriť? Nechať vybuchnúť / nenechať vybuchnúť? Zložité – a nutné – rozhodnutie musí robiť každý správny vodca. Teraz sa ich na vás zosype viac, ako ste boli zvyknutí. A koľkokrát si budete pekne dlho lámať hlavu, na čiu stranu sa prikloniť a aký dopad to asi bude mať na výsledok. Na konci hry budete mať niekoľko možností ako tento diel ukončiť. Bude to len na vás. Mass Effect 3 sa môže pochváliť multiplayerom. Vzhľadom k rozľahlosti sólového príbehu je ale jasné, aký účel tu online kooperácia má. Podobne ako u Assassins Creed – čisto doplnkový. Napriek tomu si v ňom ale môžete užiť celkom dosť srandy. Bránite sa nepriateľským vlnám v tíme štyroch postáv, inkasujete XP body a vylepšujete svoju postavu. Napodiv to celkom funguje. Na dlhé zimné večery však Mass Effect 3 multiplayer rozhodne konštruovaný nie je, vnímajte ho skôr ako rozcvičku pred hraním singleplayeru.




Ďakujem za pozornosť. Je to môj prvý takýto článok tak beriem každú kritiku. Snáď sa páčilo aj keď niekomu môže vadiť že som tam nezaradil hry ako Call of Duty alebo Bioshock. 


napísal AsasinCon 30.11.2012



Páči sa mi!

MOJICH TOP 15 HIER ROKA 2012

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
| Top hry rokov 90-tych
[pridal PrecedaVlasť 30.4.2024 0]
6.0
4.0
| Skull and Bones - 1. sezóna
[pridal SVK-RUSKO-R 14.4.2024 0]
9.5
| Felvidek PC Recenzia
[pridal PaPoČa 9.4.2024 17]
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 4]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20191)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk