NHL 2003

PS2
pridal Pato007 15.2.2006 o 20:48 pod používateľské recenzie

9.4


Asi všetci čakáte že ked už píšem o NHL 2003 tak už o PC verzii ale nie ja píšem o PS2 verzií kde je horšia grafika jak na PC.No najprv začnem tou grafikou hra je jednoducho dobrá ale hráči su na moj vkus moc tlstý ale je to dobrá hra a grafika?Neni priamo najlepšia ale dá sa
DEJ:Hra nedá sa povedať o hre že by mala dej povedal by som to takto že máte možnosti či sa prepracujete od úplnej 0 až medzi super profíkov ale musím spomenúť čo mi dosť vadí že hra je veľmi ľahká .Potom môžete hrať PLAYOF a to je NHL máte na výber z NHL mužstiev ale nehral by som ako začiatočník iba ked naozaj začínate lebo začiatočníci to je ako keby bolo prázdne ihrisko .Dajte si na 2body to je také uvoľnujúce ale nedávajte 1 lebo prehráte a ste viete kde
Potom tu máme štáty proti štatom to je ked chcete hrať zo Slovenskom nezradte svoju rodnú vlasť .
A este tu máme Exibičný zápas to je ked sa chcete uvoľnit a zadrviť naozaj len pre zábavu momentálne je NHL 2003 zastaralé ale nevadííí pre mňa aj tak zostane najlepšie NHL .
Teraz leti 2006 ale rozdiel medzi NHL2003 a 2006 je ten a to sa mi práve páči ze v NHL 2003sú NHL karty a v NHL2006 nie myslim a to ma aj sklamalo lebo NHL karty sa mi páčily
SPECIALNE:Medzi toto zaradim NHL karty to je dobré ze ked získate špecialitu ako napr.Ze hráči majú velke hlavi alebo komentátori majú bobrí hlas to je fakt stará dobrá klasika
Ale v NHL myslim ze sa da vyfotit tvár .
PLUSY+NHL karty
Tešenie hračov
Ked brankár chytí do lapačky pekne puk tak je spomalený čas a zaber a opakuje sa 5-krat a ešte aj ked dáte pekný gool
MINUSY-Tá grafika
Tučnota hrácov
Musím tukat kružok ked chcem behať nestačíí držať

DAKUJEM ZE TO CITATE A UPRIMNE DAKUJEM SAVEROVI ZE JU UZNAL

napísal Pato007 15.2.2006



Páči sa mi!

9.4
NHL 2003


+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
| NHL 2003 shots 26.7.2002
| NHL 2003 shots 9.7.2002
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
8.5
| Cyberpunk 2077 (PS5, verzia hry 1.5)
[pridal LastPCgamer 14.5.2022 20]
| Amnesia: Rebirth
[pridal brano 442 16.3.2022 0]
9.5
| Mafia: Definitive Edition
[pridal Coach 8.3.2022 59]
| Microsoft Flight Simulator - Working Title CJ4
[pridal Gino_SVK 20.2.2022 0]
9.0
| Assassin's Creed: Valhalla
[pridal Odin9.9.9 17.2.2022 1]
8.0
6.5
| Mafia 3
[pridal Coach 12.2.2022 25]
| Broken Ranks
[pridal de Bielawa 10.2.2022 0]
9.0
| The Last Of Us Part II
[pridal Tiqer 14.1.2022 235]
6.0
| The Last Of Us Part 2
[pridal PištíkZĽubice 12.1.2022 687]
8.0
| Mafia 2: Definitive Edition
[pridal Coach 10.1.2022 14]
9.5
| Forza Horizon 5
[pridal Coach 11.12.2021 46]
9.5
| The Riftbreaker
[pridal DarkDRAGON 14.11.2021 6]
8.5
| Outer Wilds: Echoes of the Eye
[pridal Raina Audron 14.10.2021 14]
9.0
| Gates of Hell
[pridal Coach 27.9.2021 22]
9.5
| Demon's Souls (remake)
[pridal Matejí 21.9.2021 44]
9.0
| Horúcejší Hot Pursuit
[pridal Coach 17.9.2021 27]
2.5
| Call Of Duty Black Ops Cold War mini recenzia
[pridal Dr.Harabin 15.9.2021 94]
5.5
| Anthem
[pridal endre-silentname 30.8.2021 14]
9.0
| Secret Agent HD
[pridal endre-silentname 27.8.2021 3]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Iphone 11 (6)
Čaute chcel by som sa spýtať kto máte iphone 11 či...
|Ps4 ventilator :d (1)
Hojte ludia chcem sa spitat myslite ze by moje sta...
|Unreale engine 5 (3)
Ahojte, chceli by sme skúsiť s kamarátom vytvoriť ...
|Skyrim - chyba v hre (3)
ahojte. nainštaloval som skyrim zo steamu a robí ,...
|Herný notebook (23)
Zdravím, hľadám herný notebook do 1200€ poprípade ...
|Vojna na ukrajine (4184)
Sem môžete dávať správy o Ukrajine. Najlepšie by b...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2022 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk