Čo prezradil Blizzard na Gamescome 2016 o World of Warcraft: Legion?

Vývojári oficiálne predstavili expanziu, v ktorej sa dočkáme prepracovaných tried a pribudne povolanie Demon Hunter.

pridal rolan 19.8.2016 o 15:16 pod hry
Čo prezradil Blizzard na Gamescome 2016 o World of Warcraft: Legion?

HRY > NOVINKY >

World of Warcraft: Legion prichádza. Po menej tradičných a možno aj trochu prekvapivých rozšíreniach tentoraz autori z Blizzardu jednoznačne stavili na niečo známe. Veď každý, kto sa snáď iba trošku dostal do kontaktu so svetom Warcraftu, určite počul o Illidanovi. Nová expanzia tak na prvý pohľad pôsobí ako návrat ku koreňom.

Hráči sa znova vrátia do Azerothu, aby bojovali proti invázii démonov. Má však Blizzard stále čím v tejto hre zaujať a dokáže priniesť niečo nové? Na Gamescome (kde bola vlastne expanzia oficiálne predstavená), sme mali možnosť zúčastniť sa krátkej prezentácie, kde nám autori prezradili niečo viac. 

Podľa vlastných slov vývojárov je snáď najhlavnejším cieľom novej expanzie prepracovanie jedného zo základných prvkov hry - tried. O Blizzarde je známe, že za úspech svojich titulov vďačí hlavne tomu, že sa mu darí osloviť široké masy a jeho hry sú dostupné pre každého. Už od začiatku sa tvorcovia snažia MMORPG Worldof Warcraft spraviť s každým rozšírením dostupnejšiu a Legion nie je výnimkou. Vďaka prepracovaniu majú byť triedy jednoznačnejšie a hráč má od nich dostať presne to, čo očakáva. Rogue má byť teda presne takým zákerným zlodejom, akého si v podvedomí predstavíme. Tento dojem chcú autori dosiahnuť prepracovaním atribútov aj schopností jednotlivých tried.

Čo prezradil Blizzard na Gamescome 2016 o World of Warcraft: Legion?

Zároveň tvorcovia do hry prinášajú aj takzvané class orders, ktoré majú spojiť hráčov rovnakých tried v boji proti légii. Každá trieda tak bude mať svoje stredisko, kde si hráči budú navzájom pomáhať, či dokonca zadávať úlohy. 

Kvôli dostupnosti sa autori pozreli aj na PVP honor systém. Úspech hráčov v arénach bol v poslednom čase naozaj závislý na predmetoch a schopnostiach. Autori však chcú, aby boli arény zábavné pre každého - ako pre hardcore, tak aj pre občasných hráčov, podobne ako to bolo v začiatkoch samotnej hry. Parametre by tak mali byť vyrovnanejšie a šancu na úspech budú mať aj hráči, ktorí nemajú ultimátnu sadu brnenia. To poteší príležitostných hráčov, ktorí sa chcú raz za čas vyblázniť, no môže nepríjemne zaskočiť tých, ktorí do hry investujú naozaj veľa času. Autori si chcú dať záležať aj na stabilnejšom prísune patchov, keďže sami priznávajú, že popri expanziach občas zanedbali samotnú hru.

Prepracovania sa dočká aj boj, pričom nejde len o animácie. Na leveli 100 hráči získajú nový artefakt - zbraň, ktorú si môžu postupne vylepšovať. Pôjde o legendárne zbrane z Warcraft sveta, s ktorými sa budú hráči vedieť stotožniť. To len podčiarkuje nenápadnú snahu o zameranie na známe názvy a postavy.

Ďalšou novinkou je aj prichádzajúce povolanie Demon Hunter, ktoré je priamo prepojené s príbehom o boji proti légii. Autori do hry rozumne pridávajú aj ďalší slot pre postavu, aby si novú triedu mohol vyskúšať naozaj každý. Navyše môžete začať rovno na leveli 100. Legion tak má predstavovať ideálny moment pre návrat, prípadne aj úplne nový začiatok v univerze World of Warcraft. 

Čo prezradil Blizzard na Gamescome 2016 o World of Warcraft: Legion?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk