DOTA 2 vstupuje do novej éry

Aktualizácia 7.00 prináša kopec zmien. Hrdinovia skáču po stromoch, nosia ruksaky a postupujú po vývojovom strome.

pridal roberto 12.12.2016 o 19:51 pod hry
DOTA 2 vstupuje do novej éry

HRY > NOVINKY >

Dota 2 dnes dostáva aktualizáciu 7.00! Že čo je na tom? Okrem dlhoročných milovníkov Defense of the Ancients si málokto uvedomí, že Dota 2 nadväzuje na mapu DotA Allstars, ktorá to oficiálne dotiahla do verzie 6.69c a Dota 2 začala buildom 6.70. Dota 2 teda od roka 2011 zotrvávala na čísle 6 a dnes začína nová éra s číslom 7, čo zdôrazňuje aj trailer.

Maskotom aktualizácie 7.00 je nový hrdina odkladaný na túto príležitosť. Monkey King zrejme dokáže vniesť na bojisko poriadny zmätok. Jedna z jeho schopností mu umožňuje preskakovať zo stromu na strom a súpera tak prekvapiť z nečakanej strany, alebo sa nečakane vytratiť. Na to nadväzuje schopnosť skočiť zo stromu dole a prekvapených súperov zároveň spomaliť aj zraniť. Rovnako zaujímavá je schopnosť maskovať sa za stromy či itemy, opäť s účelom prekvapiť protivníka, ktorého potom ešte môžu obkľúčiť opičí vojaci. Aby toho nebolo málo, tento melee hrdina vďaka svojej palici prekvapí ešte dvoma útokmi s pomerne dlhým dosahom. Kráľa opíc sprevádzajú dva komiksy, nový item meniaci jeho podobu i nový voliteľný vzhľad mapy.

DOTA 2 vstupuje do novej éry

Videá z novej verzie Dota 2 rozpoznáte na prvý pohľad vďaka zmenenému užívateľskému prostrediu. Väčšina úprav bola urobená s cieľom zobraziť viac informácií na menšej ploche, aby bola odhalená väčšia časť mapy, ale uvidíte aj dve veľké novinky - talenty a batoh. Batoh je úložný priestor na 3 ďalšie itemy, ktoré si hrdina odteraz môže brávať so sebou, ale nemôže ich okamžite použiť. Presun itemov z batoha do hlavného inventára chvíľu trvá, čo zrejme reprezentuje čas potrebný na vybratie niečoho z reálneho batohu. Dobre poslúži na uskladňovanie itemov potrebných na skompletizovanie receptu.

DOTA 2 vstupuje do novej éry

Každý hrdina dostal vlastný strom talentov. Celkovo 8 talentov je rozdelených do dvojíc a rozmiestnených na úrovne 10, 15, 20 a 25. Keď hrdina dosiahne niektorú z týchto úrovní, hráč mu vyberie jeden talent a druhý sa tým zneprístupní. Napríklad Wraith King si na 10. úrovni vyberá medzi 15 bodmi poškodenia a 8 bodmi inteligencie a na 15. úrovni 15 bodmi rýchlosti pohybu a 200 bodmi života. Najzaujímavejšie sú najvyššie bonusy, na 25. úrovni sa musí rozhodnúť medzi 20% zvýšením upírej aury a reinkarnáciou bez utrácania many.

DOTA 2 vstupuje do novej éry

Pred zápasom si všimnete nové nástroje na prípravu taktiky tímu i vášho hrdinu v dvoch fázach - vyberanie hrdinov a strategická príprava. Okrem toho bolo, samozrejme, urobených veľa menších úprav. Na mape si všimnete upraveného Roshana, Shrine, Jungle i runy a ešte predtým zlepšený vizuál vďaka lepším skyboxom, dynamickej tráve a stromom reagujúcim na vietor. Pozor na pozmenené ilúzie a samozrejme aj hrdinov, ich schopnosti a itemy. Slardar, Viper a Enigma dostali nové modely.





Páči sa mi!






DOTA 2 vstupuje do novej éry
PC
Free2play

Vývoj: Valve / Ice Frog
Štýl: Stratégia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. júl 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk