Preload konzolovej bety Destiny 2 začína dnes, analytici odhadujú vysoké digitálne predaje

Analýza ponúkla odhad predajov na PC a konzoly, ale ak by ste mali záujem vyskúšať si hru na vlastnej koži, môžete tak urobiť už čoskoro.

pridal Gam_er 13.7.2017 o 13:14 pod hry
Preload konzolovej bety Destiny 2 začína dnes, analytici odhadujú vysoké digitálne predaje

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť SuperData je výskumná firma v oblasti herného priemyslu, ktorá dnes zverejnila svoj odhad týkajúci sa predajov čisto digitálnych predajov Destiny 2. Podľa SuperData by malo pokračovanie hitu od Activisionu predať 4 až 5 miliónov kusov v digitálnom predaji na všetky platformy, pričom sa zdá, že 3 milióny sú očakávané čisto na PC

„Pri vývoji našej prognózy sme vyhodnotili výkon Destiny 1 na konzolách a porovnali ho s ostatnými AAA titulmi, ktoré vyšli v rovnakom časovom období. V prognóze sa zohľadňuje aj očakávaný dátum začiatku predaja, vplyv vydania Battlenetu na PC a trendy digitálneho sťahovania na makroúrovni. Táto analýza pochádza z novo vyvinutého nástroja SuperData Forecaster,  ktorý poskytuje kvantitatívnu analýzu minulého predaja vrámci viac ako 500 titulov, čo umožňuje presnejší odhad budúceho úspechu nadchádzajúcich titulov.

Forecaster rovnako zohľadňuje aj minulosť značky, vydavateľa, žáner, predaje predošlých titulov, celkový mesačný počet aktívnych používateľov a recenzie kritikov, okrem iných faktorov, ktoré ovplyvňujú výkonnosť predaja,“ hovoria SuperData. 

Preload konzolovej bety Destiny 2 začína dnes, analytici odhadujú vysoké digitálne predaje

Ak si chcete hru vyskúšať a vytvoriť na ňu vlastný názor, ktorý nevychádza z prognóz, môžete tak urobiť v uzavretom beta testovaní, ktoré v priebehu dnešného dňa ponúkne preload na PS4 Xbox One. V čase písania článku zatiaľ nevieme, aká je veľkosť inštalačných súborov. Samotná konzolová beta potom začína 18. júla na PS4 19. júla na Xbox One. V prípade, že ste sa nestihli zaregistrovať do uzavretého testu nemusíte zúfať, pretože 21. júla ponúkne Destiny 2 otvorenú betu pre všetkých. PC hráči si na beta testovanie budú musieť počkať trochu dlhšie, nakoľko je jeho začiatok stanovený na zatiaľ nešpecifikovaný deň v auguste. 

Destiny 2 by sa malo poučiť z chýb svojho predchodcu, pričom ide najmä o pridávanie nového obsahu. Bungie vzhľadom na to pomáha aj štúdio Vicarious Visions, pričom pôjde o úplne novú hru. Beta umožní vyskúšanie začiatku kampane, kooperácie pre 3 hráčov a dvojice multiplayerových režimov. 





Páči sa mi!







PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bungie / Activision
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. september 2017
 24.10. 2017 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk