Scenár pre Metro Exodus je dlhší ako obe predchádzajúce hry s expanziami

Podľa nových informácií nás čaká masívny a prepracovaný príbeh, ale v hre pribudne aj mnoho noviniek a veľké prostredia.

pridal Gam_er 25.1.2018 o 20:33 pod hry
Scenár pre Metro Exodus je dlhší ako obe predchádzajúce hry s expanziami

HRY > NOVINKY >

Metro Exodus sa pravdepodobne nachádza na popredných priečkach v rebríčku najočakávanejších hier tohto roka u mnohých hráčov. Dôvodom môže byť úchvatný vizuál, ktorý sme už mali možnosť vidieť, ale aj fakt, že 4A Games sa so sériou Metro podarilo skĺbiť akčnú fps s naozaj silným príbehom a práve príbehovej stránke sa venuje dnešná novinka. V najnovšom rozhovore pre PlayStation Magazine UK, výkonný producent Deep Silver Jon Bloch odhalil, že autor Dmitry Glukhovsky napísal pre hru scenár, ktorý je dlhší a oveľa komplexnejší, než v prípade predchádzajúcich dvoch Metro titulov dokopy. 

Z tohto vyjadrenia môže byť zrejmé, že sa máme na čo tešiť. Ak by sme scenár dali do konkrétnej perspektívy, z vyjadrenia Blocha vyplýva, že je väčší než v Metre 2033 a Last Light vrátane všetkých DLC. Exodus sme mohli vidieť na tohtoročnej E3 počas tlačovky Microsoftu, kde hra bežala na Xboxe One X. O niečo neskôr zdôraznil Jon Bloch snahu vývojárov o výbornú optimalizáciu na konzolách Xbox. V aktuálnom rozhovore však ubezpečil majiteľov PS4 Pro, že zo strany 4A Games získajú rovnakú starostlivosť. Tvrdí, že PS4 Pro venujú osobitnú starostlivosť, aby zaistili, že využijú každý kúsok výkonu, ktorý konzola má. 

Veľkou novinkou titulu bude, že sa hlavný hrdina Artyom konečne presunie z tunelov metra do otvoreného priestranstva a to vďaka parnému vlaku. Bloch stručne spomenul, čo tam nájde:

„V hre sa tentokrát stretneme s novými spoločnosťami, náboženstvami, spôsobmi života, prostredím, príšerami a mutáciami. Niektoré veci vám svojim spôsobom prídu známe, iné budú úplne nové. Život po apokalypse pokračoval a v otvorených priestranstvách mimo Moskvy sa rozvíjal odlišným spôsobom. Niektoré oblasti sú ožiarené podobným spôsobom ako Moskva, iné sú zas bez toxínov alebo poškodenia.“

Z hľadiska dizajnu hry však Metro Exodus prinesie oveľa väčšie otvorené prostredia, ktorých bude niekoľko a budú mať veľkosť 3 až 4 kilometre. Budete ich môcť voľne skúmať a využívať ich tak, ako by to bolo vaše pieskovisko. To všetko v kombinácií dynamického cyklu dňa, noci a počasia, čo môže mať významný podiel na celkovej hrateľnosti:

„Výber času a spôsobu, ako hráč pristúpi k rôznym situáciám má merateľné účinky na celý herný zážitok pri plnení rôznych úloh. Priblíženie k táboru banditov v noci môže ponúknuť viaceré výhody z hľadiska stealth prístupu, ale v tom čase tu tiež môže byť viac banditov, s ktorými sa treba porátať.“

Hra zatiaľ nemá dátum vydania, ale môžete si byť istí, že vás budeme informovať. 





Páči sa mi! (+10)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Deep Silver / 4A Games
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 15. február 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk