Kingdom Hearts 3 a Final Fantasy 7 remake sme oznámili príliš skoro, priznáva Nomura

Šéf vývoja dvoch veľmi očakávaných titulov Square Enix v rozhovore s talianskym webom priznal, že obe hry oznámili príliš skoro, no je to súčasť ich taktiky

pridal play3man 26.6.2018 o 16:47 pod hry
Kingdom Hearts 3 a Final Fantasy 7 remake sme oznámili príliš skoro, priznáva Nomura

HRY > NOVINKY >

V kalendári sme mali rok 2013 a práve prebiehajúca E3 nám priniesla vôbec prvý trailer na Kingdom Hearts 3, o dva roky neskôr sme sa dočkali možno ešte väčšieho oznámenia, keď nám Square Enix potvrdil vývoj Final Fantasy VII remaku. O ďalšie tri roky máme po ďalšej E3 a ani jedna z hier doteraz nie je vonku. Síce po piatich rokoch od oznámenia Kingdom Hearts 3 konečne poznáme dátum vydania, remake FF VII tohtoročnú E3 úplne vynechalo a tak netušíme, v akom štádiu vývoja sa hra nachádza. Po takýchto skúsenostiach sa možno aj vy pýtate, prečo sa teda Square Enix rozhodlo oznámiť svoje hry tak skoro, keď po oznámení o nich príliš často nepočujeme.

Šéf vývoja oboch spomínaných hier, Tetsuya Nomura, v rozhovore pre taliansky web Multiplayer priznal, že obe hry boli oznámené príliš skoro, no vybrať ten správny čas na oznámenie vlastnej hry je vždy veľmi náročné. Ako sám hovorí, niektoré firmy sa rozhodnú pre oznámenie veľmi krátko pred vydaním, prípadne aj v deň vydania, no pri Square Enix je to iné - fanúšikovia na nich stále tlačia, kedy už konečne oznámia túto hru, či pracujú na tej alebo tej hre alebo prečo nespravia pokračovanie toho a toho titulu. Navyše, po oznámení sa tento kolotoč nekončí, nakoľko sa len zmenia otázky, ktorými sa snažia zistiť dátum vydania, prípadne ďalšie informácie o hre.

Prísť s oznámením skôr je pre nich oveľa dôležitejšie z inej strany - skrátka sa chcú vyhnúť prípadným únikom informácií, na ktoré by nejaký čas nemohli reagovať, kvôli čomu by mohlo prísť k šíreniu takých detailov, ktoré by neboli pravdivé. Práve z tohto dôvodu sa rozhodli pre skoršie oznámenie Kingdom Hearts 3 a aj Final Fantasy 7 - ak už na hre pracujú, tak radšej túto informáciu zdieľajú so svetom - či sa na tomto prístupe v budúcnosti zmení je ale otázne.

Kingdom Hearts 3 vychádza na PS4 a Xbox One 29. januára, remake FF VII je zatiaľ bez dátumu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk