Týždenník - letný relax

Tento týždeň nám spoločnosť robil Spider-Man, Assassin a aj Tomb Raider.

pridal saver 5.8.2018 o 21:49 pod hry
Týždenník - letný relax

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám spoločnosť robil Spider-Man, Assassin a aj Tomb Raider. Zo všetkých hier začíname mať stále viac noviniek a videí, keďže ich vydanie sa blíži. Napríklad Shadow of Tomb Raider teraz ponúka pravidelne nové videá približujúce jednotlivé časti hry. Tento týždeň to bol svet hry a aj hrobky.

Assassin's Creed Odyssey rovnako nezaháľa a autori teraz rovnako začali so sériou videí predstavujúcich nové prvky hry. Prvé video ukazuje hlbšie RPG prvky a hlavne rozhodnutia v rozhovoroch, ktoré budú ovplyvňovať príbeh a aj vzťahy postáv.

Z iných noviniek sme tu mali a stále máme rozdávačku kódov slovenskej hry Pixel Action Heroes na Switch. Epic sa vyjadril k Android verzii Fortnite, o ktorej zatiaľ nevieme, kedy príde, ale už vieme, že nebude na Google Play a hráči si ju budú sťahovať priamo zo stránky autorov. Dátum vydania svojej hry však potvrdilo Valve, ktoré prinesie kartovú hru Artifact v novembri. Ukázal sa nám aj nový trailer na World of Warcraft, kde rovnako Blizzard pred vydaním expanzie zintenzívňuje marketing.

BioWare sa najnovšie vyjadrilo, že pre fanúšikom Mass Effectu a Dragon Age pripravujú prekvapenia. Možno to budú menšie hry do sérií, alebo porty hier. Z iného súdka Forza Horizon 4 predstavila posledné ročné obdobie a to jar, z ktorej ponúkli aj detailnú mapu. V hre sa tak budú ročné obdobia a aj počasie pravidelne meniť. Rovnako sa počasie už tento týždeň začne meniť v PUBG, kam prichádza nová funkcia dynamického počasia.

FIFA 19 dostane tiež novinky a to možnosti zrušiť z hry rozhodcov, alebo survival režim, ktorý bude vyraďovať hráčov. Zo zaujímavých hier sme aj tento týždeň priniesli erotickú novelu, teraz je to Indecent Desires, ktorá je ako necenzúrovaná verzia Larryho a má prvú kapitolu zadarmo. Z podobného žánru, ale bez samotnej erotiky, sa v pokračovaní vrátil Superseducer, ktorý vás naučí zvádzať.

Z hardvéru sa nám predstavila čínska konzola SUBOR, ktorá bude prakticky PC vo forme konzoly so 4Tflopovým APU od AMD. Na rozdiel od západných konzol však bude mať APU moderné technológie a teda Ryzen a Vega architektúry. Je však otázne, či sa dostane aj ku nám.

V mobilnej oblasti Motorola predstavila Moto Z3 mobil a to aj s 5G módom, vďaka ktorému sa môžete s mobilom pripojiť na prichádzajúce 5G siete a browsovať 10-krát rýchlejšie. Ukázal sa aj masívny Honor Note 10 od Huawei a Xiaomi predstavilo svoj nový tablet Mi Pad 4 a zaostávať nechcel ani Samsung a ten predviedol Galaxy Tab S4 tablet. Tento týždeň od neho čakáme predstavenie Galaxy Note 9, kde nám zrejme povie, ako to bude s Android verziou Fortnite.

 

Z našich článkov sme priniesli dojmy na prichádzajúceho Spider-Mana a to aj s interview s autormi. Pridali sme recenziu na Tour de France 2018, preview na Super Smash Bros. Ultimate pre Switch. Porozprávali sme sa s Amanitou o ich ďalších plánoch. Z hardvéru sme si zobrali na mušku streamovacie zariadenia od Avermedie.

Pridali sme aj gameplay z aktuálnej multiplayerovej bety Call of Duty: Black Ops 4

 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19806)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk