Chris Roberts reaguje na pay2win systém v Star Citizen: V našej hre budete vyhrávať zábavou

Okolo Star Citizen sa točí kontroverzia, ktorá by vďaka skorej podpora mala zvýhodňovať skorých podporovateľov. Šéf projektu však prišiel so zaujímavou odpoveďou.

pridal Gam_er 9.8.2018 o 10:54 pod hry
Chris Roberts reaguje na pay2win systém v Star Citizen: V našej hre budete vyhrávať zábavou

HRY > NOVINKY >

Star Citizen je vo vývoji už pekne dlho, no všetko vraj pokračuje podľa plánov, hra si získala množstvo podporovateľov a prekonala mnohé hranice crowdfundingovej kampane. Hra bola ohlásená ako moderné oživenie klasických vesmírnych simulátorov. Vďaka veľkým ambíciám a možnostiam projekt stále rastie, no napriek tomu stále nemá finálny dátum vydania. 

Teraz sa však okolo hry točí kontroverzia, ktorá je spojená s podporovateľmi a nie práve obľúbeným Pay to Win systémom. Totiž keď sa pozriete na projekt, môžete vidieť veľa starších podporovateľov, ktorí si počas svojej pretrvávajúcej podpory postupne dokázali nahromadiť množstvo hernej meny, čo by im v podstate malo dávať veľkú výhodu nad ostatnými hráčmi.

Šéf projektu Chris Roberts, k tomu hovorí:

„Čo je Win v Star Citizen? Je to vesmírna simulácia. Nemáme v hre niečo ako Win. Každý môže byť čím chce. Táto koncepcia sa môže zdať pre hráčov cudzia, pretože väčšina hier je o víťazstve a prehre. Star Citizen však nie je obyčajná a bežná hra. Je to vesmír z prvej osoby, ktorý vám umožňuje žiť virtuálny život v presvedčivom futuristickom prostredí. Vyhrávate tým, že sa zabávate a zábava je pre rôznych ľudí rôzna.

V hre do budúcnosti nebude nič čo by ste si mohli kúpiť len za peniaze. Nemôžete si kúpiť lepšie štatistiky, skilly, nepredávajú zázračné náboje, všetko čo si môžete kúpiť za peniaze, môžete získať aj hraním. Kupovaním lodí umožňujeme ľuďom financovať náš projekt. Od vývoja až po servery. Stále však nezakazujú kúpiť si hráčom len základný balík a rozvíjať sa bez ďalšieho platenia. Každá podobná MMO hra má obdobné možnosti. Rovnako ako teraz, ak sa pripojíte do EVE alebo WoW, tiež nemáte rovnaké skúsenosti, štatistiky a assety ako niekto kto hrá hru roky.  Nevidíme v tom problém, keď ľudia začínajú s rôznym vybavením. Každý dostane možnosť získať všetko aj hraním.”

Ale nakoniec na tomto systéme platieb je aj bude hra postavená, tak ako WoW alebo EVE, kde si tiež hráči môžu kúpiť lepšie vybavenie a zbrane, ak chcú platiť.  V hre si môžete kúpiť niektoré veci za reálne peniaze, ale môžete ich nahrať aj bez platenia. Každý si môže vybrať svoju cestu.





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19815)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk