Týždenník - Battlefield V priblížil singleplayer, Red Dead sa pripravuje na vydanie

Vydanie Battlefieldu sa blíži a DICE začalo po príchode Call of Duty bez kampane teasovať svoju kampaň. Rovnako sa na svoje vydanie pripravuje Red Dead Redemption 2.

pridal saver 21.10.2018 o 22:08 pod hry
Týždenník - Battlefield V priblížil singleplayer, Red Dead sa pripravuje na vydanie

HRY > NOVINKY >

Vydanie Battlefieldu sa blíži a DICE začalo po príchode Call of Duty bez kampane teasovať svoju kampaň. Rovnako sa na svoje vydanie pripravuje Red Dead Redemption 2. To práve dostalo launch trailer a autori potvrdili dĺžku kampane, ktorá bude 60 hodín. Zároveň stále nepotvrdili počet diskov v balení, ale všetky leaky nám už naznačili, že budú dva a nebudete musieť sťahovať veľký update. Hra má totiž takmer 90GB. K tomu sme sa dozvedeli, že pre Xbox One X má hra balík kvalitnejších textúr. 

 

Battlefield V nám priblížil singleplayerové príbehy a pridal aj trailer. Kde dostaneme štyri príbehy na rôznych bojiskách, chýbať nebude ani kampaň za nemeckú stranu. Bližšie ukázané sme mali Tiraileur a Nordlys misie. 

Z iných noviniek si CD Projekt vybral distribútora pre Cyberpunk 2077 v Európe a bude to znovu Namco Bandai, aj keď nie u nás, u nás to zrejme dostane Cenega. Star Citizen nám ukázal niekoľko ďalších videí a to cestu k vydaniu, fyziku a aj gameplay. Pomaly ale isto sa blíži k 200 miliónom vyzbieraných peňazí.  K Assassinovi Ubisoft pridal video s predstavením hercov v hre. 

Z technických noviniek nám Huawei predstavilo celú nádielku Mate 20 mobilov a to základný Mate 20, Mate 20 Pro, luxusný Mate 20 RS a aj veľký, priam herný Mate 20 X. Ten porovnával aj so Switchom, kde je prakticky vo všetkých parametroch lepší, len sa musí uspokojiť s mobilnými hrami.

Intel predstavil svoje nové procesory svojej 9. generácie a keďže sa mu nedarí prejsť na 10nm, stále sú 14nm, aj keď pridáva i9 9900k s 8 jadrami a 16 threadmi, zvláštne upravil  i7-9700k, ktorá prešla na 8 jadier, ale stratila hyperthreading a i5 9600k ostáva na svojich 6 jadrách.

Popritom Samsung predstavil 8K QLED TV, ktorý začne predávať už tento mesiac a do predaja sa dostali RTX2070 grafiky, ktoré sú na úrovni GTX1080, ale za peknú cenu, ktorá začína pod 500 eurami. Ceny aktuálnych grafík sme si zhrnuli v komplexnom článku.

Z recenzií sme sa pozreli na Call of Duty: Black Ops 4, vydali sme sa s kamiónom do Oregonu, na Mesiac v Deliver Us The Moon: Fortuna, pridali sme aj Achtung Cthulhu Tactics, zo športov sme sa pozreli na NBA 2K19, ako aj Zone of the Enders 2 a aj príbeh robota v Tyler Model 005. Doplnil sme to interview s Wargamingom a aj s Criterionom, s ktorým sme sa pobavili aj o Battle Royale pre Battlefield.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20102)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk