Čo nám ukázal gameplay Borderlands 3?

Borderlands 3 ukázal svoju hrateľnosť a poďme sa pozrieť čo vlastne predstavil a potvrdil.

pridal saver 1.5.2019 o 23:29 pod hry
Čo nám ukázal gameplay Borderlands 3?

HRY > NOVINKY >

Gearbox konečne ukázal gameplay z prichádzajúceho Borderlands 3 a určite ním prekvapil. Ukázal množstvo nových funkcii vylepšujúcich a rozširujúcich klasickú lootovaciu akciu. Ukázali hrateľnú postavu Amaray, sirénu Lilith a samozrejme aj robota Claptrapa, ktorý nesmie chýbať.

Zo zaujímavostí:

- Celková hrateľnosť je teraz plynulejšia, hlavne vďaka pohybom postavy, kde pribudli možnosti coveru o rôzne časti prostredí alebo šmýkanie sa. Celé to pôsobí dynamickejšie s dobre previazanými animáciami.

- Niektoré zbrane budú mať alternatívne strelné mody, napríklad útočná zbraň sa môže prepnúť na raketomet. Čakajte tu množstvo doplnkov na zbrane s tým, že tentoraz bude mať výrobca zbraní vlastné doplnky. Budete si tak môcť lepšie vytvárať vlastný štýl zbrane.

- Aby neostalo len pri upravovaní zbraní, v Quick Change Station si budete môcť meniť vzhľad svojej postavy o skiny alebo emotes.

- Zmeny sa dostali aj do skill tree systému, kde každá z postáv má teraz svoj skill tree a s každou si odomkýnate veci samostatne. 

 

- Zmenené boli aj automaty na zbrane, kde už je len jedno tlačidlo na doplnenie nábojov.

- Hráčov teraz môžu vyliečiť NPC postavy a napríklad aj Claptrap.

-  Ak hrajú spolu hráči kooperačne, jednu zbraň v prostredí môže zobrať každý z hráčov, pričom sa jej sila sa im nastaví podľa ich levelu.  Ak nebudete chcieť škálovanie sily a lootov, kooperácia bude mať aj Classic mode, v ktorom sa bude hrať rovnako ako v Borderlands 1 a 2.

 

- Hlavnou stanicou v hre bude  vesmírna loď Sanctuary 3. Je to základný hub pre hráčov odkiaľ budú objavovať galaxiu a vychádzať na misie. Nájdete tu známe postavy, automaty, izby hlavných postáv, obchody, rôzne systémy na vybavovanie. Plus loď budete môcť customizovať.

 

- Samotnou loďou budete skákať medzi planétami. V ukážke autori ukázali planétu Promethea, ktorá je veľkým futuristickým mestom, výrazne odlišným od pustej Pandory.  Predchádzajúce hry túto planétu spomínali, ale až teraz sa tam dostanete. Stretnete tam napríklad Zer0 postavu, assassina z Borderlands 2. Ten bude tentoraz len ako NPC. 

 

Gearbox potvrdil príchod príbehových DLC po vydaní hry, ako aj to, že hra nebude mať žiadne mikrotransakcie vo free 2 play štýle. Titul vychádza 13. septembra na PC, Xbox One a PS4. S tým, že na PC vyjde na Epic Store, kde má exkluzivitu na polroka.

Na PC má k tomu zaistený marketing AMD, takže pri vydaní môžeme čakať rovno bundle s novými grafickými kartami z Navi série.

 





Páči sa mi! (+4)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Take Two / Gearbox Software
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 13. september 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk