Týždenník - Erotický Mass Effect a Sonic ťahali tento týždeň

Tento týždeň ťahali eroticky ladené hry spolu s aktuálne spomenutým GTA 6, doplnil to filmový Sonic.

pridal saver 5.5.2019 o 22:11 pod hry
Týždenník - Erotický Mass Effect a Sonic ťahali tento týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň ťahali eroticky ladené hry spolu s aktuálne spomenutým GTA 6, doplnil to filmový Sonic. Sonic totiž vzbudil veľké vášne u fanúšikov, ktorým sa vôbec nepáčilo ako autori sonica zachytili. Je to až prekvapivé, ako ho zmenili oproti hernej podobe. Vyzerá ako človek oblečený v pyžame. Možno to až vyvoláva otázky, či to nespravili naschvál. Režisér filmu totiž hneď reagoval, že ho do finálnej verzie upravia, tak, aby boli fanúšikovia spokojní. Uvidíme, akú dostane finálnu podobu. 

Z hier vás najviac zaujalo Subverse, ktorý je vizuálnom Mass Effectu inšpirovaná erotická akčná hra. Tá bude hrateľnostne zmiešavať vesmírne akčné prestrelky a ťahový Xcom štýl v bojoch na základniach, plus  nebudú chýbať interaktívne sexuálne scény.  Ďalšou erotickou hrou bol Lust from Beyond, ktorý ukázal veľmi pekné demo. Pôjde o pokračovanie Lust for Darkness, len tentoraz sa dostaneme do kultu, ktorý chce otvoriť cestu do dimenzie rozkoše. Bude to však skôr dimenzia hororu.

Samotné GTA 6 bolo naznačené už nedávno, kde si ho jeden z vývojárov dal so resumé na linkedin, a teraz sa objavil leak, podľa ktorého bude hra v dvoch mestách ale s tým, že vyjde až na ďalšie konzoly. Totiž vraj PS4 nemá dostatok pamäte na to aby ho rozbehlo. To má síce menej voľnej pamäte ako Xbox One, ale stále by to tam nemal byť problém napchať. Leak je tak otázny. Hovorí, že v hre budú dve mestá Vice City a Liberty City spojené diaľnicou a vidiekom. Ťažko povedať, či je to pravda, skôr nie. Reálne však čakáme v ďalšej hre už viac väčších miest  

 

Z iných zaujímavostí sme tu mali prípad chlapíka, ktorý vykrikoval spojlery na Avengers Endgame a fanúšikovia si ho podali. Skončil krvavý pred kinom. Mierne lepšie, aj keď odmietnutý, skončil tvorca Minecraftu, Notch, ktorý pre svoje extrémistické vyjadrenia na twitteri nedostal pozvánku na Minecraft event k desiatim narodeninám hry. Nikto sa s ním nechce kamarátiť a niet divu, že napriek peniazom skončil sám a smutný.

Vydania sa dočkal mobilný Elder Scrolls Blades titul, aj keď zatiaľ len v Early Access a pre výkonnejšie mobily.  Na týždeň zadarmo bol uvoľnený aj Star Citizen, a ukázal sa prvý gameplay z Borderlands 3, ktorý ponúkol pekne povylepšovanú hrateľnosť.

Ozval sa aj aj Chris Avellone, ktorý pochválil víziu Jedi Fallen Order a spomenul ako na nej pracoval v Respawne. Ten ho plánuje vydať už na jeseň,  popritom pracujú aj na Apex Legends, ktorému vylepšujú anticheat systém. Zároveň potvrdili, že úspech Apexu odložilo plány na nový Titanfall 3. Pre zmenu v Bioware neúspech Anthemu, nenarušil plány Dragon Age 4, možno skôr urýchlil. Vedúci Anthemu už totiž  prešli na tento projekt. Na Antheme ostali nižšie zaradení ľudia.  Nakoniec sa pridal aj Epic, ktorý kúpil tvorcov Rocket League.

 

Z hardvéru Intel potvrdil raytracing vo svojich Xe grafikách, popritom Facebook ohlásil dátum predaja Oculus Quest a Oculus Rift S, ktoré prídu do predaja 21. mája  a Valve konečne predstavilo svoj headset pre virtuálnu realitu Valve Index. Ten však stojí tisícku a je prakticky upraveným HTC Vive Pro.  Keď sme už pri Valve objavil sa zaujímavý trailer, priam naznačujúci Left 4 Dead značku. Valve však hovorí, že nie je ich amMožno však bude od pôvodných autorov Left 4 Dead, ktorí teraz pripravujú zombie titul Back 4 Blood

Spustili sme aj hlasovanie o divácku cenu slovenskej hry roka 2018, kde môžete zahlasovať o najlepší slovenský titul. Vyhodnotenie bude na Game Days v Trnave koncom mesiaca.

Z recenzii sme priniesli videorecenziu na Nintendo Labo VR kit, pričom klasická, textová bude ešte nasledovať. Doplnili sme to s recenziou na World War Z, a pozreli sme sa aj na predávanie marihuany vo Weedcraft, ako aj na trilógiou Phoenixa Wrighta, ktorý prišiel z handheldov aj na ďalšie platformy. Dojmy sme si dali z Pagan Online, a v interview sme si priblížili Devil May Cry 5 ako aj budúcnosť DMC série. Plus porozprávali sme sa so Saschom Khronom z Asusu o RGB podsvietení. Z mobilov sme otestovali Galaxy A50, parádnu strednú triedu od Samsungu. Nakoniec sme zhrnuli aj aktuálnu ponuku mobilov na trhu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19566)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk