LucidSound predstavilo dvojicu cenovo dostupných herných headsetov

Aj napriek tomu sa však chcú pýšiť kvalitou zvuku pri hraní, no tiež mikrofónom pre bezproblémovú komunikáciu s vašimi spoluhráčmi

pridal play3man 9.6.2019 o 18:30 pod hry
LucidSound predstavilo dvojicu cenovo dostupných herných headsetov

HRY > NOVINKY >

Firma LucidSound prichádza s predstavením svojich dvoch nových herných headsetov, ktoré sú zaujímavé predovšetkým cenou, no aj napriek tomu chcú hráčov osloviť kvalitným prevedením, zvukovým výstupom a nakoniec aj čistým zvukom pri rozhovoroch v zápale hry. Ide o headsety LS10X / LS10P a LS1X / LS1P, pričom oba by sa mali dostať do obchodov počas nasledujúcej jesene. Presný dátum vydania ešte nie je známy.

LS10X / LS10P

Pri tomto modeli výrobca sľubuje prémiovú kvalitu zvuku vďaka vlastným 50 milimetrovým reproduktorom, ktoré majú poskytnúť hlboké basy a čisté výšky. Chýbať nemá ani priestorový zvuk pre Windows Sonic či Dolby Atmos v prípade použitia s Xbox One. O kvalitný zvuk pri chate sa majú starať duálne mikrofóny. Samozrejmosťou má byť tiež komfortný dizajn. Kompatibilita je pri tomto modeli vysoká. Verzia LS10X podporuje ako už spomínaný Xbox One, tak aj mobily. LS10P je zase určená pre PS4, rovnako mobily a Nintendo Switch. Cenovka je nastavená na 60 dolárov.

LS1X / LS1P

Ide o lacnejšiu verziu, ktorá je tiež vybavená 50 milimetrovým reproduktorom. Áno, len jedným. Čo sa týka zvuku, ako aj mikrofónu, slúchadlá využívajú technológiu noise canceling. Dizajn má byť pochopiteľne rovnako komfortný, primerane k cene. V tomto prípade je kompatibilita menšia, no opäť rozdelená podľa písmen LS1X fungujú s Xbox One, LS1P zase s PlayStation 4. Cena je nastavená na 25 dolárov.





LucidSound predstavilo dvojicu cenovo dostupných herných headsetov  LucidSound predstavilo dvojicu cenovo dostupných herných headsetov  LucidSound predstavilo dvojicu cenovo dostupných herných headsetov
LucidSound predstavilo dvojicu cenovo dostupných herných headsetov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk