Týždenník - NHL dostáva battle royale

Tento týždeň sme tu mali ohlásenie NHL 20, ale znovu aj veľa noviniek k Cyberpunku, ako aj niekoľko ďalších zaujímavostí.

pridal saver 23.6.2019 o 23:00 pod hry
Týždenník - NHL dostáva battle royale

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali ohlásenie NHL 20, ale znovu aj veľa noviniek k Cyberpunku, ako aj niekoľko ďalších zaujímavostí. Napríklad bol predstavený titul Raw, ktorý cez Kickstarter zbiera peniaze a chce byť niečo ako GTA Online, len s tým, že mesto v hre si vytvoria sami hráči vybudujú si ho od základov.

EA ohlásilo NHL 20, nové pokračovanie hokejovej série, ktoré znovu nedostane nový engine a ani PC verziu. Hra tak ostane na Xbox One a PS4 a síce prídu nové arény a úpravy, výraznejšia novinka bude asi len battle royale multiplayer, ktorý bude fungovať systémom vypadávania. Pritom kto prvý vyhrá štyri zápasy, sa stáva víťazom. 

Z Cyberpunku 2077 sme tu mali informáciu o AI v autách, kde autori hovoria, že multiplayer nie je vylúčený a eventuálne ho prinesú po vydaní. Pridali k tomu sériu artov a aj informáciu k tomu, že hra je vyvíjaná na PC a súčasné konzoly a až po vydaní sa pozrú na novú generáciu konzol. Dozvedeli sme sa aj viac o postave Keanu Reevesa.

Niekoľko noviniek sme tu mali o Age of Empires 4, ktoré sa predvedie ešte tento rok a Microsoft pre sériu vytvoril aj vlastné štúdio. K tomu firma znovu rozbieha aj Flight Simulator sériu, ktorú vráti späť k svojmu pôvodnému simulačnému a otvorenému štýlu, kde budú možné ako expanzie tretích strán, tak mody.  Microsoft popritom rozšíril aj ponuku hier v Xboxovom aj PC game passe a Spencer povedal viac k novej konzole. Navyše sa zdá, že už plánujú len jeden nový Xbox, nie dve verzie.

 

Zaujímavú reč mala v UK predstaviteľka EA, ktorá povedala, že oni nemajú lootboxy, ale mechaniky s prvkom prekvapenia veľmi podobné Kinder vajcu.

Z iných hier mal teraz Counter-Strike 20 rokov a dostal späť retro mapu Dust 2, autori Stalkera 2 povedali pár slov k plánom okolo hry a rovnako aj autori Call of Duty: Modern Warfare, ktorí hovoria, že nová hra bude skôr o momentoch, kedy nestlačíte spúšť. Ukázala sa aj Switch verzia Zaklínača 3, Sony k tomu ohlásila českú lokalizáciu pre Medievil, ktorá tentoraz pridá aj dabing. Predviedla sa nám aj slovenská hra BonVoyage. 

 

Ak hľadáte mobil, už sa u nás začal predávať Xiaomi MI 9T, ktorý ponúka displej na celú obrazovku, vysúvaciu prednú kameru, kvalitné zadné kamery a veľmi dobrú batériu pri Snapdragon 730 procesore. 

Z recenzií sme priniesli pohľad na Forzu Horizon 4: Lego Speed Champions, zrecenzovali sme aj motorky MotoGP 19 a ďalšie autíčka Team Sonic Racing. Pridali sme aj recenziu na zvláštny titul aj titul Padre. Z hardvéru sme otestovali Huawei P30 Pro a v oblasti interview sme priniesli rozhovor s Milošom Jeřábkom, ktorý pracoval na Mafii 2, Quantum Break a aj World of Tanks. Ponúkli sme aj komentár Borisa Zápotockého. Celé sme to doplnili Sector Magazinom 115.

 

Tento týždeň prinesieme recenziu na Crash Team Racing, pridá sa aj Super Mario Maker 2 a aj zaujímavý titul The Sinking City. Plus chýbať nebude hardvér.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk