Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika

pridal spacejunker 28.2.2005 o 11:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Očakávaná bojovka Tekken 5 sa začala v severnej Amerike predávať minulý týždeň a v prvých recenziách si odnáša vysoké hodnotenia. Server Gamespy udelil v recenzii najvyššie hodnotenie, tj. 5/5, kritický Gamespot ohodnotil Tekkena známkou 9.2/10. Tekken 5 obsahuje všetko, čo má poriadna bojovka mať a uspokojí všetkých hráčov, nehovoriac o fanúšikoch. Piaty diel dlhoročnej série je návratom medzi špičkové bojovky. Prednosťou hry je úžasne rýchly plynulý engine a dychberúca grafika. Tekken 5 označili v oboch recenziách za najlepšie vyzerajúcu hru na platforme PS2. Redaktor Gamespy ešte dodal, že Tekken 5 vyzerá ako Xbox titul na PS2. Postavy bojovníkov (tvorí ich mix starých známych a niekoľko nových) sa verne pohybujú a každá sa môže pochváliť širokou paletou úderov a komb. V novom arcade móde pre jedného hráča vstúpili do hry peniaze za výhry a tie možno premeniť na nové oblečenie a iné doplnky postáv. Tekken 5 obsahuje aj obrovský bonus v podobe arcade history módov z prvých troch hier z tejto série a akčného módu Devil Within. Ani päť úrovní obtiažnosti však nedokáže nahradiť absenciu online multiplayeru, čo je rozhodne veľká škoda. Tekken 5 sa začne v Európe predávať v priebehu tohto leta.

Tekken 5 má svojich fanúšikov a odporcov a jedným z nich je aj tvorca série Dead or Alive, Tomonobu Itagaki. Server 1UP chcel vedieť, čo si myslí o tomto titule. Itagaki vraví, že autori Tekkena dali do hry nedokončené prvky a o samotných tvorcoch tvrdí, že sú buď nedočkaví alebo neschopní dotiahnuť veci do konca. Každopádne ich označil za čudnú bandu. Itagaki ostro kritizuje bonusový obsah, nový akčný mód Devil Within a satirou nešetril ani na sidekick postavy Niny Williams vo vlastnej akčnej hre Dead by Degrees.





Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika Tekken 5 prvé recenzie, prvá kritika
Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, xbox, ati






PS2

Vývoj: Namco / Namco
Štýl: bojovka
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk