Ghost of Tsushima ponúkne 30 až 50 hodín hrateľnosti

Autori hry dopĺňajú State of Play ukážku ďalšími informáciami. Vo výsledku tak bude titul oveľa väčší než sa zdá.

pridal Gam_er 22.5.2020 o 12:52 pod hry
Ghost of Tsushima ponúkne 30 až 50 hodín hrateľnosti

HRY > NOVINKY >

Minulý týždeň sme boli konečne svedkami rozsiahlejšej ukážky na prichádzajúcu PS4 exkluzivitu Ghost of Tsushima. Sucker Punch nás nechali nahliadnuť do rozsiahleho sveta a vyhlásili, že hra bude zatiaľ ich najväčším titulom. Konkrétne podrobnosti k samotnej veľkosti však chýbali a k téme sa aktuálne vyjadril kreatívny riaditeľ značky Nate Fox.

Hovorí, že hráči v hre môžu stráviť 30, 40, ale aj 50 hodín v prípade, že sa budú venovať aj voliteľným aktivitám. Samozrejme, čas môže byť aj menší vtedy, ak hráči pôjdu iba po hlavnej príbehovej linke. Zároveň však hráčom odporúča, aby sa určite skúsili odtrhnúť aj od hlavnej linky a len tak sa stratili vo svete na ostrove Tsushima. 

Čo sa týka samotnej príbehovej linky, o jej dĺžke stále nemáme konkrétny prehľad. Zrejme však nebude krátka a mali by sme sa tu celkovo na hru pozerať s dĺžkou okolo 30 - 50 hodín. Pre predstavu, rozhodne pôjde o väčší projekt než bol InFamous: Second Son, ktorý ste celý vyčistili za 20 hodín. Neprekoná však Zaklínača 3 alebo Assassin’s Creed Odyssey, kde ste pokojne mohli zabiť viac ako 100 hodín. 

Pri pohľade na najnovší gameplay mnoho hráčov znepokojila prázdnosť sveta ako takého. Mimo táborov ste tam nestretli veľa NPC postáv a nediali sa ani žiadne náhodné udalosti. Bude teda svet veľký a prázdny? Podľa vývojárov rozhodne nie:

"To, čo ste videli v prezentácii, bola iba vedľajšia akcia. Nešlo o žiadnu súčasť konkrétneho príbehu. Na mape môžete nájsť Mongolov všade a hlavnou časťou hry je Jinova premena zo samuraja na Ducha. Mapa, ktorú sme ukázali na State of Play, bola veľmi priblížená. Išlo teda len o jej malú časť. Skutočná mapa je obrovská a nájdete tam biómy, ktoré pokrýva pevninová oblasť Japonska, vodopády, zasnežené hory, bambusové lesy či trávnaté porasty. 

Dbáme na to, aby boli pre hráčov veci v hre elektrizujúce. Nechceli sme vytvoriť obrovskú mapu, ktorá by neobsahovala nič zaujímavé. Vo výsledku je teda plná ľudí, predmetov, príbehov a vecí, ktoré treba preskúmať." 

Ghost of Tsushima vychádza 17. júla. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19831)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk