Company of Heroes - kompánia prichádza

pridal saver 15.5.2005 o 18:54 pod hry
HRY > NOVINKY >

S next-gen stratégiami sa priam roztrhlo vrece a jedna vyzerá lepšie ako druhá. Teraz tu máme obrázky a informácie z Company of Heroes od Relicu a vyzerá, že sa môžeme naozaj tešiť.  Napriek tomu, že je to stratégia, hra nebude žiadna pomalá záležitosť. Síce v nej taktiku budete potrebovať, ale popritom čakajte neutíchajúcu priam filmovú akciu. Výbuchy, postupy vojakov, protiútoky a množstvo prestrihových scén.

Armády síce nebudú veľké a zmocníte sa menšieho počtu jednotiek, ale budete musieť naozaj taktizovať. Budete ovládať rôzne typy vojakov, jeepy, tanky, volať delostrelectvo a aj bombardéry. Všetko bude prepracované do detailov a kvalitne rozanimované. Teraz napríklad majú jednotky cez 700 animácií (v minulom titule Relicu ich bolo tak 150). Vojaci automaticky skáču do zákopov, vyberajú si ako budú útočiť, ako sa pohybovať. Budú sa plaziť, pôjdu prikrčení atď. K tomu všetkému si domyslite realtimeové tiene na prostredí podľa polohy slnka a rôznych ďalších zdrojov, kvalitný particle systém umožňujúci vytvoriť obrovské realistické explózie s realistickým dymom slúžiacim aj ako krytie pre vojakov. Bežať to bude na novom  "Esence" engine, v ktorom nechýbajú funkcie, ako HDR, normal mapping, dynamic lighting and shadows a samozrejme nechýbajú shadre.

Zo strategického hľadiska budete v polohe veliteľa danej jednotky, teda nebudete musieť umiestňovať a posielať každého vojaka do zákopov alebo za rôzne krytie. Vysoká AI jednotiek im sama prikáže, kde sa majú kryť, ako postupovať, ktorú cestu a aj ktorý cieľ si vybrať. Na vás ostane ich správne nasadenie, presuny a výber cieľov (samozrejme budete môcť ovládať každú jednotku a zadávať jej vlastný cieľ). Hlavnou úlohou na mapách bude obsadenie kontrolných bodov, ktoré vám zaistia prísun nových jednotiek, podpory a zbraní.

Hra bude využívať fyzikálny Havok 3.0 engine, ktorý umožní do detailov prepracovanú fyziku celého okolitého sveta. Teda od delových striel padnutých medzi vojakov a ich následné rozmetanie (krátery od striel sa dajú následne využiť ako zákopy), cez rozbombardované domy, až po výbuchy palivových nádrží, alebo prerazenia rôznych múrov tankom a vytváranie tak nových ciest pre vašu pechotu. Havok sa postará aj o penetráciu materiálov a napríklad taký tank bude lepšie krytie ako drevený plot. Rovnako sa vďaka fyzike drevené domy môžu chytiť od ohňa, alebo kamenné ulice budú ošľahnuté od tepla. V budovách sa môžu skrývať aj nepriatelia a ak vás ostreľujú a neviete ich zneškodniť, môžete celú stenu zničiť delovou strelou alebo náložou.

Perfektný trailer z hry si môžete pozrieť tu. Priam z neho srší dynamika a deštrukcia, teda presne to čo next-gen stratégie potrebujú.





Company of Heroes - kompánia prichádza Company of Heroes - kompánia prichádza Company of Heroes - kompánia prichádza Company of Heroes - kompánia prichádza Company of Heroes - kompánia prichádza
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
iOS
Android

Vývoj: THQ / Relic
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk