Daxter deratizuje PSP

pridal spacejunker 15.5.2005 o 17:03 pod hry
HRY > NOVINKY >

Opomínaný, drzý a mnohými milovaný sidekick Daxter (zo série Jak) štartuje vlastnú hernú sériu na handhelde Sony PSP. Odrazovým mostíkom pre tím Ready at Dawn boli požiadavky hráčov - priamo ovládať túto komickú postavičku. Daxter dostal príležitosť ako si svoje rozprávanie o záchranných akciách prifarbiť svojimi hrdinskými rečami. Ako zachránil Jaka na začiatku Jak II? Ako skutočne začala invázia metal headov v Haven City? Doteraz sme mali možnosť hrať iba za Jaka a autori sú si toho vedomí. Hráčovi umožnia preskúmať zvieracie ja driemajúce v Daxterovi a tomu sú prispôsobené aj pohyby, útoky a jeho mrštnosť. Do hry vstupuje aj pracovne nazvaný mód Daxter's Ottsel prameniaci zo zvieracej nátury Daxtera.

Daxter má byť odlišným pohľadom na sériu Jak. Hre však nebude chýbať poriadna dávka humoru. Daxter je vo svojej podstate tradičnou plošinovkou s koreňmi zapustenými v prvej časti série Jak. V zálohe sú pripravené aj ovládateľné vozidlá a špeciálne bonusové kolá odohrávajúce sa v Daxterových snoch počas spánku (pri práci samozrejme). A čo robí Daxter? Je deratizérom, zvádza boj s odporným hmyzom a ako jediný môže zachrániť Jaka od mučeníckych chúťok jeho väzniteľa, Baróna. Daxterovov zbraňou bude upgradovateľná sprejová pištoľka, z ktorej môže vyšľahnúť plameň, ale ho aj vyniesť do výšin vďaka vstavanému jet-packu.

Prvotnú myšlienku na vytvorenie hry Daxter dostal prezident spoločnosti Ready at Dawn Didier Malenfant po odchode z tímu Naughty Dog krátko po dokončení Jak II. Na výrobe hry sa podieľajú pochopiteľne aj pôvodní tvorcovia série Jak. Ambície tímu Ready at Dawn mieria vysoko a podľa slov autorov sa má vizuál nebezpečne priblížiť kvalite PS2. Dátum vydania zatiaľ nebol stanovený, je však vysoko pravdepodobné, že sa Daxter objaví na trhu koncom tohto roka. Túto domnienku podporuje pripravovaný vymieňateľný obsah s PS2 hrou Jak X: Combat Racing. Viacej o Daxter nájdete v aktuálnom interview na serveri IGN.





Daxter deratizuje PSP Daxter deratizuje PSP Daxter deratizuje PSP Daxter deratizuje PSP
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PSP

Vývoj: SCEE / Reasy At Dawn
Štýl: akčná adventúra
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18410)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk