80 Days obrázky, trailer

pridal spacejunker 20.6.2005 o 9:26 pod hry
HRY > NOVINKY >

Po odhalení tajomstva múmie, cesty do stredu Zeme (recenzia) a vyriešení záhady striebornej náušnice (recenzia) sa s ukrajinským tímom Frogwares vydáme na cestu okolo sveta. 80 Days je adaptáciou knižnej predlohy od Julesa Vernea, v ktorej má hlavný hrdina Oliver presne 80 dní nato, aby pozbieral dôkazy o svojej ceste a potvrdil strýkove výpočty. Ako to už býva zvykom, Frogwares sa príbehom nechali iba inšpirovať a vo svojej hre predložia vlastnú verziu cesty okolo sveta.

S Oliverom sa pozriete do štyroch veľkých miest: San Francisca, Káhiry, Bombaja a Jokohamy. Každé z nich je vymodelované vo Verneovskom štýle a architektúra zodpovedá svojej dobe. 80 Days je 3D adventúra a tak sa v uliciach budete pohybovať na rôznych dopravných prostriedkoch, ako napr. na futuristickom mono-wheele (pozri obrázok). K štyrom mestám pribudnú ďalšie tri lokácie a to vzducholoď, vlak a loď. 80 Days je prvým 3D titulom od Frogwares a ako hovoria samotní autori, 3D priestor im rozviazal ruky v termínoch interakcie a voľnosti pohybu. Na svet sa budete pozerať z tretej osoby a v interiéroch príde vhod aj pohľad z vlastných očí.

Pohyb po meste, vedenie dialógov, jazdu na mono-wheele v uliciach San Francisca, prelet nad Káhirou, vzducholoď, bizarnú loď a omnoho viac zachytáva dvojminútový trailer, ktorý nájdete tu (18MB) alebo v pôvodnom vysokom rozlíšení a veľkosti tu (66MB).





80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer 80 Days obrázky, trailer
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Focus Home Interactive / Frogwares
Štýl: adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19884)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk