Týždenník - Cyberpunk ukázal vozidlá, Assassin svoj svet

Tento týždeň boli priblížené veľké jesenné tituly Cyberpunk a Assassin a aj konzoly PS5 a Xbox Series X a S.

pridal saver 18.10.2020 o 21:48 pod hry
Týždenník - Cyberpunk ukázal vozidlá, Assassin svoj svet

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu znovu mali veľa prezentácii nových konzol, ale ukázal sa aj Cyberpunk 2077, ktorý bude jedným z najvýraznejších titulov jesene a konkrétne teraz ukázal vozidlá. Priblížil ich jednotlivé typy, moźnosti a aj customizácie. 

Zároveň priblížil aj motorky, na ktorých spolupracoval s Keanu Reevesom a jeho firmou na motorky. Konkrétne s ním nahrávali zvuky a pridali aj jeho modely motoriek. Akoby to nestačilo spojili sa aj s Porsche, ktoré tam dostane klasiku Posche 911.

Pridali aj dva ďalšie trailery The Diner s prestrihovou scénou a 2077 in Style s priblížením jednotlivých frakcii vo svete Cyberpunku.

Ubisoft pre zmenu viac priblížili Assassins Creed Valhalla, druhý veľký jesenný titul, ktorý vychádza o necelý mesiac. Ten nás zavedie do Anglicka, do ktorého vtrhneme s vikingom a vytvoríme tam vlastnú dedinu.  Popritom budeme spolupracovať s predchodcami assassinov na zastavení ohrozenia sveta pred predchodcami Templárov.  Dozvedeli sme sa, že sa vráti zavraždenie jednou ranou, uvideli sme bližšie svet hry , pozreli sme sa na dedinu a Ubisoft predstavil aj požiadavky hry. 

Popritom predstavili aj požiadavky na Watch Dogs Legion. Tam sme sa dozvedeli, že hra na nových konzolách pôjde 4K/30fps s raytracingom.

Nové Xbox konzoly sa už pomaly dostávajú do skladov a náležite tomu už uniklo aj prvé unboxing video. Keďže padlo posledné embargo na preview, dozvedeli sme sa  aj spotrebu konzoly (okolo 180W) ale aj teploty (okolo 50 stupňov), plus videli sme rozohraný SSD disk.  Microsoft popritom predstavil svoj launch lineup titulov pre Xbox Series X a S a Phil Spencer odkázal, že nepotrebujú dávať hry Bethesdy na Playstation..

 

K tomu veľmi na Xbox One vyšiel veľký update dashboardu, ktorý konzole pridal slovenčinu  a zároveň ho updatol na dizajn, ktorý bude aj na Xbox Series XS konzolách. Je to základ, ktorý budú mať nové aj staré konzoly rovnaký, len novým konzolám pribudnú ešte ďalšie funkcie. 

Podobne aj Sony mení systém konzoly v PS5 a práve ho ukázalo, ten bude upravený a rozšírený o možnosti ako aktivity a rýchle presuny v hrách, pribudol nový Control Center, alebo pomoc v hrách. Kde si môžete video pripnúť na obrazovku. 

Keď sme pri PS5 z nej sa ukázal aj Spiderman Miles Morales, ponúkol viac informácii o príbehu a pridali sa aj nové zábery a videá.

Tento týždeň sa rozbehla aj beta Cold War pokračovania Call of Duty, na ktorý sme sa aj bližšie pozreli a zdá sa, že fanúšikovia Modern Warfare sa potešia, keďže v multiplayeri sa hrateľnostne mení len málo a určite sa im bude páčiť aj táto časť.

Z mobilov malo tento týždeň predstavovačku Apple, ktoré ukázalo svoju iPhone 12 sériu, tá dostala tentoraz ploché okraje a 5G. Tentoraz rovno v štyroch verziách mobilov. Samsung popritom predstavil Galaxy A42 v 5G verzii

Z recenzii sme sa pozreli na Age of Empires III Definitive Edition, ktorá je veľmi pekným oživením Age of Empires 3, pozreli sme sa na motorky v Ride 4, a aj na hlbiny v návrate Aquanox série. Ak by ste nemali vozidiel dosť pridali sme aj dojmy z návratu Comanche značky. Doplnili sme to recenziou Kirby Fighters 2 . Z hardvéru sme sa pozreli na volant Logitech G923, klávesnicu Corsair K60 Pro RGB a aj na mobil Samsung Galaxy S20 FE

Plus keďže prichádzajú nové konzoly pozreli sme sa aj na to aký najlepší TV si kúpiť pre Xbox Series X alebo PS5, teda z tých, ktoré podporujú 4K/120Hz aby ste mohli ísť naplno.

Pridali sme aj nový podcast, v ktorom sme sa porozprávali o tom, aký engine použiť na svoju prvú hru. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk