Supreme Commander

pridal saver 9.7.2005 o 21:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Gamespy ako prvé na internete zverejnilo preview na Supreme Commander, novú stratégiu od Chrisa Taylora, tvorcu legendárnej série Total Annihilation. Hra vás zavedie do gigantických bojov o planéty, kde budete naraz kontrolovať hneď niekoľko bojov, budete sa môcť medzi nimi prepínať, prenechávať riadenie základní vytvoreným veliteľom (Base Commander), spájať jednotky do flotíl a armád a na globálnej mape ich presúvať na miesta bojov. Prakticky čakajte niečo ako Total Annihilation skrížene s Total War len plne v reálnom čase. Teda žiadne oddychy na globálnej mape, ale plne realtimeové boje na viacerých frontoch, na ktoré budete môcť zazoomovať a ovládať ich aj samostatne.

To je však len jedna časť hry, hneď na začiatku si musíte uvedomiť, že ste vo svete, kde vojny bojují roboti, stroje s rozmanitými možnosťami upgradovania, opravovania a aj spájania. Napríklad k transportom sa menšie jednotky môžu pripojiť a odviezť sa, opraviť sa. Jednotky budú, od malých, priam miniatúrnych, až po obrovských bojových robotov Supreme Commanderov, ktoré sú gigantická zbraň, základňa a hangár v jednom. Proti nim nebude dosť ani jedna nukleárna bomba, ktorá inak rozmetá prakticky všetko v okolí. Každá z jednotiek bude mať primárne a sekundárne zbrane.

Zo strategických surovín sú v hre len dve a to mass a energy. Tieto dve zložky sa budú míňať stavaním budov a jednotiek. Keďže hra je prakticky plne automatizovaná aj pri stavbe jednotiek bude plná automatika na ich stavbu. Môžete si zakliknúť automatické konštruovanie a továreň vám ich vytvorí, pokiaľ budú suroviny. Suroviny môžete ušetriť pri stavbe budov. Nemusíte ich stavať oddelene, ale prepájať ich do veľkých celkov. Potom sa však stávajú ľahším cieľom pre nepriateľov. 

Hre nebude chýbať multiplayer a kooperačná hra. Kooperačne sa bude dať zahrať každá z troch single kampaní za tri rôzne strany. Nakoniec cez internet sa budú dať sťahovať aj nové jednotky podobne ako to bolo pri Total Annihilation. Hra vyjde v roku 2006.

Gamespy má ešte samostatný pohľad na vzdušné jednotky, pozemné jednotky, vodné jednotky a aj ďalšie interview s Chrisom Taylorom.





Supreme Commander  Supreme Commander  Supreme Commander  Supreme Commander  Supreme Commander  Supreme Commander  Supreme Commander  Supreme Commander  Supreme Commander
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: THQ / Gas Powered Games
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk