Týždenník - Rok sa rozbieha, prichádzajú hry a aj ohlásenia

Tento týždeň nám ponuku roku 2021 oficiálne otvoril Hitman 3 a aj niekoľko zaujímavých ohlásení.

pridal saver 24.1.2021 o 21:32 pod hry
Týždenník - Rok sa rozbieha, prichádzajú hry a aj ohlásenia

HRY > NOVINKY >

IO interactive naplánovalo Hitmana 3 na stred januára a vyzerá, že im ich marketing vyšiel. Nemajú prakticky žiadnu konkurenciu a keďže je hra kvalitná, majú dvere k hráčom otvorené. Aj my sme priniesli recenziu, kde jediným výraznejším mínusom je znovu skromný počet máp, síce veľkých, ale nie všetci ich budú preskúmavať desiatky hodín. Na druhej strane, ak ste prvé dve Hitman hry nehrali, teraz bude ten správny čas celé to prejsť. Respektíve o pár mesiacov, ak vyjde kompletná edícia všetkých troch hier za nižšiu cenu. Mali sme tu aj porovnanie hry na konzolách a dozvedeli sme sa, že autori už plánujú ray tracing update.

Tento týždeň príde pôsobivá adventúra The Medium od Bloober teamu, ktorý zvýšil svoju produkciu na AAA úroveň a priniesol hororovku prakticky v kvalite vizuálu Quantic Dreamu, respektíve ešte vyššom. Plus pridali dve univerzá, v ktorých miestami hráte naraz. Bloober síce na PC ohlásil vysoké nároky hry, ale veľmi sa toho netreba báť. 

 

Cyberpunk 2077 stále rezonuje a vyjadril sa k aj Gabe Newell, ktorý povedal, že je v niektorých veciach brilantný a veľa hráčom sa páči. Zároveň hra dostala patch 1.1, ktorý znovu opravil rôzne chyby, aj keď výkon na oldgenoch výraznejšie neupravil, hra by tam mala menej padať. Okrem toho sme sa dozvedeli, ako vyzeral Johnny Silverhand pred príchodom Keanu Reevesa.

Z iných noviniek nový trailer dostal Atomic Heart, Rockstar si zaregistroval patent na lepšie AI v meste. Dozvedeli sme sa, že Battlefield 6 sa vráti do štýlu Battlefield 3, aj keď časovo by mal byť v budúcnosti. Pritom DICE vraj pripravuje aj oldgen verziu hry, tá však bude mať obmedzený multiplayer na 32 hráčov a nie 128 ako nextgen verzia.

Cez týždeň bol priblížený aj Resident Evil Village, ktorý ukázal hrateľnosť a aj trailer. Pričom na PS5 rovno vydal skôr technologicky zmerané demo bez akcie. Ohlásený bol aj multiplayerový doplnok, ktorý sa teraz volá Re: Verse a bude k hre pridaný zadarmo, podobne ako minule.

 

Dozvedeli sme sa aj to, že najpredávanejšou hrou minulého roka v EU bola FIFA 21, aj keď žiaľ štatistiky zaberajú len obchody. Uvidíme, či príde aj rebríček so zarátaným digitálom. Ďalšie dve hry následne boli od Nintenda.

 

Malý rozruch v piatok spravil Microsoft, ktorý najskôr naznačil zdražovanie Xbox Live Gold, kde zjavne skúšal, ako hráči zareagujú, ale dať cenu polročného predplatného na cenu ročného nebol práve najlepší nápad. Možno mali skúsiť postupne a zvýšiť to o 10 dolárov. Pre negatívne reakcie však Microsoft zdražovanie zrušil a rovno ohlásil aj free 2 play hry hrateľné zadarmo bez nutnosti Goldu, čo doteraz nemal. Znamená to, že čoskoro budú hráči bez Goldu mať možnosť hrať free 2 play hry online, ale navyše ostane aj cloud save, čo ostatné konzolové firmy nemajú.

 

Pre zaujímavosť z filmovej sféry bol odložený film Uncharted na rok 2022. No Time to Die na 8. október tento rok a Ghostbusters má nový dátum na 11. november. Vyzerá, však, že Godzilla vs Kong príde podľa plánuj a film už dostal aj trailer

Z recenzií sme priniesli spomínaného Hitman 3, pridali sme Pishol whip pre VR a aj úplne prvý Fire Emblem, plus malý titul Ghostanoid. K tomu sme z hardvéru otestovali K-Buds Wireless earbuds štuple. Tento týždeň pridáme aj test nových Samsung Galaxy Buds Pro.

Z hardvéru sme sa pozreli na to na to, aké zostavy zložíte s novými kartami RTX3060ti a RTX3060, aj keď žiaľ zásobovanie stále nestíha vykrývať dopyt. Plus spustili sme aj používateľské hlasovanie o hru roka, kde môžete zahlasovať ako za hry, tak hardvér, konzoly a aj seriály a filmy. Na piatich z vás sa usmeje šťastie a dostanete peknú zbierku cien, či už hardvéru, alebo aj hier.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19566)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk