Glimmerati na N-gage look

pridal saver 12.8.2005 o 13:26 pod hry
HRY > NOVINKY >

Na N-gage nám prichádza Glimmerati, nová racingovka od BugBearu. Z obrázkov nevyzerala že by mohla prekonať Asphalt, no po prvom zahraní musím povedať, že je to veľmi dobrá, prepracovaná záležitosť, ktorá prekonáva všetky závodné hry ktoré sme na N-gage zatiaľ mali . Nie je to klasická závodná hra ala Asphalt alebo Colin, sú to 3D top down (alebo skôr vzdialený nadhľad) závody v rozsiahlych mestách vždy s niekoľkými možnými traťami. Teda čakajte rozsiahly príbeh v undergroundovom štýle ala Fast and Furious (pekné ženy, rýchle autá) s rôznymi misiami a pretekmi. Môžete si zahrať príbeh, jednotlivé preteky v už odomknutých lokalitách alebo multiplayer cez bluetooth. 

V príbehu dostávate pozvánku do clubu Glimmerati, do klubu kde sa stretávajú rôzne celebrity, gangstri, rapperi aby si zazávodili na svojich superautách krížom cez mestá. Začína sa turnaj v vy sa v ňom budete snažiť vyhrať. To však nebude všetko, pomedzi závody spoznávate nových ľudí, hlavne mafiánov a ich pekné ženy a plníte pre nich rôzne úlohy (môžete si vyberať pre koho). Teda nebudete závodiť stále, ale niekedy si dáte len odreagovaciu prechádzku niekde niekoho vyzdvihnúť, eskortovať, dostať sa na určité miesto, alebo budete natáčať kaskadérske skoky pre videoklip. Navyše pri misiách nemáte ohraničenú trať, takže si prakticky vyberáte, ako a ktorou cestou sa na miesto dostanete.

Ovládanie je veľmi slušné a hrateľnosť dobrá, prakticky používate len D-pad a klávesu 5, ktorou zrýchľujete, okrem toho je tu mapa a nájde sa tlačidlo aj nitro. Síce upgrade auta a modovanie tu nenájdete, užijete si aspoň postupnú výmenu áut za stále lepšie a rýchlejšie vozy. 

Grafika je veľmi pekná a detailná, navyše hra prakticky vôbec netrhá. Prejdete nočné mestá ako Miláno, Paríž, Monako, dostanete do zasnežených oblastí Álp a preberiete aj lode na rieke. Zvuky sú tiež na úrovni od hudby cez efekty až po hlasy.

Celkovo veľmi slušná a zábavná hra, myslím že u nás dostane okolo 90 percent bez problémov. Ak by sme ju ohodnotili až tak vysoko získa si prvenstvo medzi N-gage hrami. Uvidíme, ako sa bude vyvíjať príbeh.





Glimmerati na N-gage look Glimmerati na N-gage look Glimmerati na N-gage look Glimmerati na N-gage look Glimmerati na N-gage look Glimmerati na N-gage look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Mobil

Vývoj: Nokia / Bugbear
Štýl: racing
Dátum vydania: 12. august 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk