F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point

Vžijete sa do kože mladého pilota, ktorý prišiel z F2 a chce sa presadiť medzi elitou

pridal matus_ace 29.6.2021 o 20:05 pod hry
F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point

HRY > NOVINKY >

Aktuálna sezóna F1 sa už naplno rozbehla a zatiaľ to vyzerá na drámu, akú sme tu dlhšie nemali a to naprieč celým poľom. Herná adaptácia F1 2021 sa pomaly blíži, stále od Codemasters, ale teraz už pod EA, no a spoločne nám firmy predstavujú nový príbehová režim nazvaný Braking Point. V ňom nebude chýbať dráma, napätie, emócie a ani kopa prestrihových scén.

Hlavnou postavou príbehu bude Aiden Jackson, mladík, ktorý prichádza z F2 a môže sa stať hviezdou medzi najlepšími, no bude to len na vás. Budete si môcť vybrať z 5 (spodných) tímov, kde sa rozhodnete odštartovať svoju kariéru, no zároveň budete musieť riešiť aj zákulisné veci. Od mladíka si vedenie veľa sľubuje, ten zase čaká na príležitosť predviesť sa, aby zabojoval o kontrakt z top stajní. Stále mu však prechod medzi elitu robí problémy.

F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point

Jeho spolujazdcom bude skúsený a chladný Casper ‘Cas’ Akkerman, ktorý má za sebou bohatú kariéru, ale už to nie je to, čo to bývalo. Asi tušíte, kto aspoň čiastočne slúžil ako zdroj inšpirácie. Jeho chladná a odmeraná povaha mu v kariére dobre slúžila, ale teraz je tu mladá krv a on chce ukázať, že na jazdenie stále má, cíti tlak a chce tiež svoj tím vytiahnuť vyššie.

F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point

V žiadnom príbehu nesmie chýbať antagonista, ktorý je vlastne hýbateľom deja. Tu to bude Devon Butler, mladý, arogantný a namyslený, ale stále veľmi talentovaný a tiež dobrý pretekár. Na trati sa často správa otázne a to isté platí aj mimo nej, kde nikdy nezabudne využiť príležitosť na to, aby rýpal do svojej konkurencie - aktuálne teda vás.

F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point

Brian Doyle je pravá ruka riaditeľa tímu a stará sa o to, aby tím fungoval. Budete s ním tráviť veľa času, budú vám od neho chodiť správy a budete s ním tiež riešiť stratégie. Žije formulou a je to na ňom neustále vidno.

F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point

Zoe Akkerman je Casperova žena a opora, ktorá dobre vie, čo znamená obeta pre formulu a čím jej manžel prechádza. Pozná démonov, ktorým čelí a to najmä v tejto fáze jeho kariéry, ktorá sa pomaly chýli ku koncu. Spolu majú aj mladú dcéru.

F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point

Hra vychádza už 16. júla na PC a konzolách a okrem hrateľnostných zmien ponúkne aj tento bohatý príbehový režim. Kariéru môžete hrať vo dvojici, aby ste s kamarátmi spojili sily, prípadne spolu aj súperili. Real-Season Start režim vám umožní zase skočiť do ktoréhokoľvek bodu reálnej sezóny, ktorý sa už stal. Tomu budú zodpovedať postavenia tímov aj jazdcov a ostatné reálne aspekty. Vracia sa tiež My Team, split screen pre dvoch hráčov, mnoho detailných nastavení jazdenia v hre a mnoho ďalších vecí, ktoré ste si v minulosti obľúbili.

F1 2021 približuje príbehový režim Braking Point





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: EA / Codemasters
Štýl: Racing
Dátum vydania: 16. júl 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18482)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk