Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série

Saints Row sa vracia ku svojim základom. Štvorica priateľov a mesto na ovládnutie.

pridal saver 25.8.2021 o 22:01 pod hry
Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série

HRY > NOVINKY >

Na Gamescome práve Volition predstavilo svoju novú hru do Saints Row série a ide o jej reštart. Hra sa tak vracia späť k základom a začína rozbiehať nový príbeh. Teda podobne ako v pôvodnom Saints Row 1 začíname znovu z ulice s novým gangom, v novom meste. 

 

Príbeh bude presunutý do súčasnosti, v ktorom sa štvorica mladíkov rozhodne vydať na kariéru kriminálnikov. Zistili, že inak svoj americký sen nedostanú a vydávajú sa k získaniu peňazí inou cestou.  Presnejšie si založia start-up The Saints, ktorý čistou náhodou má za cieľ vytvoriť kriminálne impérium.

Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série

Samotné mesto bude tentoraz Santo Ileso. Mesto inšpirované juhozápadom USA. Teda prostredím okolo Texasu a Kalifornie. Stvárnenie nemá ďaleko od GTA V. Dostaneme sa do mesta pri púšti, ktoré bude rozdelené na 9 štvrtí a každú bude treba ovládnuť. Každá bude zároveň iná. Od industriálnych, cez luxusné, finančné až po getá.

Ale nebude to jednoduché, keďže tie ovládajú tri nepriateľské gangy a to Los Panteros, ktorí vládnu uliciam svalmi, Marshall Defense Industries, ktorí majú pod palcom zbrane, a The Idols, ktorí sú motivovaní slávou a vidia sa ako ikony nového sveta.

Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série

So svojim tímom ich budete musieť poraziť a to ako v misiách, tak aj vedľajších aktivitách. Pritom, ak štvrť ovládnete, môžete si v nej nechať postaviť jednu z budov, respektíve biznis, ktorá vám ponúkne špecifické bonusy. Budete si tak formovať svoje kriminálne impérium.

Pri tvorbe sa autori inšpirovali Johnom Wickom, Baby Driverom a aj Hobbs and Shaw filmami. Ako pri stvárnení mesta, tak aj pri hrateľnosti. Hrateľnosť bude samozrejme o zábave, explóziách a akcii, kde sa dostanete do postavy vodcu skupiny, pričom každá postava v skupine bude mať svoje zameranie a budete ich náležite využívať.

Hrať budete môcť sám alebo s priateľom kooperačne, pričom pripojiť sa bude môcť do hry kedykoľvek a spolu budete môcť vytvoriť v meste chaos. Kooperačné možnosti budú oddelené od samotnej kampane. Zároveň keďže čakajte plnú customizáciu postáv, doteraz najhlbšiu zo Saints Row hier.

Celé je to postavené na novom engine, ktorý je nextgen verziou ich pôvodného enginu. Nečakajte však výrazné zmeny v štýle alebo prepracovaní prostredia a animácií. Bude to stále jednoduchšie ako GTA V, ale výrazne explozívnejšie a zábavnejšie.

Mapa bude teraz najväčšia zo Saints Row hier a bude zahŕňať aj okolie mesta, ktoré okrem vozidiel budete môcť spoznávať aj na helikoptérach, lietadlách, alebo aj wingsuite

Hra vyjde v 25. februára 2022 na PC a Xbox One, PS4, PS5, Xbox Series XS konzoly.





Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série  Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série
Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série  Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série
Nová Saints Row hra bola predstavená, bude to reštart série
Páči sa mi! (+11)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Deep Silver / Volition
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 23. august 2022
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19955)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk